Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova rīt uzsāks Kuneo ITF turnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova rīt uzsāks Kuneo ITF turnīru
Anastasija Sevastova
Foto: Rolands Norietis, Sporta Avīze

Latvijas labākajai tenisistei Anastasijai Sevastovai pēc Vimbldonas pārāk ilga atpūta nav sanākusi un jau šonedēļ viņa devusies uz Itālijas pilsētu Kuneo, kur piedalīsies nozīmīgā ITF sērijas turnīrā ar balvu fondu 100 000 ASV dolāru. Rīt Sevastovai paredzēta gan vienspēle, gan dubultspēle.

Pēc zaudējuma Vimbldonas tenisa turnīra pirmajā kārtā ukrainietei Katerinai Bondarenko (3:6, 6:7) Anastasija Sevastova atzina, ka šī neveiksme viņai liks doties uz turnīru Itālijā – tāda bijusi vienošanās ar treneri. Nedēļas laikā plāni nav mainījušies un rīt 19 gadus vecā liepājniece uzsāks šī turnīra cīņas. Spēles Kuneo norisināsies uz māla seguma.

Šī turnīra balvu fonds ir 100 000 ASV dolāru un tā dalībnieču sastāvs ir pietiekami nozīmīgs, tādējādi ar 126. vietu WTA rangā mūsu sportistei nepietika lai tiktu izlikto vidū. Pirmajā kārtā neviena no izliktajām sportistēm gan netika pretī – rīt 11:00 pēc Latvijas laika Sevastovas pirmā pretiniece būs rumāniete Irina Kamelia Begu. 18 gadus vecā sportiste WTA rangā pašlaik ir 170. vietā, kas arī ir viņas labākais sasniegums karjerā, bet abām tā būs pirmā savstarpējā spēle.

Tāpat Anastasijai rīt pēcpusdienā plānota arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēle. Šajā turnīrā viņa spēlēs kopā ar Kirgizstānas tenisisti Kseniju Palkinu, kuru Vimbldonā pārliecinoši apspēlēja kvalifikācijā. Viņu pirmās pretinieces rīt būs vāciete Natalija Lufta un itāliete Vivjena Vjerina.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-06-29 21:48, pirms 15 gadiem
Kamelia Begu kritiis

     [+] [-]

, 2009-06-29 23:33, pirms 15 gadiem
Labāk lai spēlē WTF turnīros!

     [+] [-]

, 2009-06-30 08:11, pirms 15 gadiem
Gan jau pienāks laiks arī WTF!