Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenoka uzvar Madrides dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā

Rolands Eliņš

Ostapenko un Kičenoka uzvar Madrides dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pārī ar Ukrainas tenisisti Ļudmilu Kičenoku piektdien svinēja uzvaru Madrides "WTA 1000" sērijas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā.

Ostapenko un Kičenoka pirmajā kārtā ar 7-5, 1-6, 10:3 sacensībās ar ceturto numuru izsēto duetu Aleksa Gurači (Čīle)/Andreja Klepača (Slovēnija).

Pirmajā setā, ko ar servi sāka Latvijas/Ukrainas duets, trešajā geimā uzvarēja Gurači/Klepača, bet Ostapenko ar Kičenoku revanšējās, uzvarot sestajā un 12.geimā, kad servēja pretinieces.

Otro setu Latvijas/Ukrainas pārim izdevās sākt ar uzvarētu geimu, taču nākamajos sešos uzvarēja pretinieces.

Supertaibreiku ar vadību sāka Gurači/Klepača, bet tālāk par viena punkta pārsvaru netika. Toties Ostapenko ar Kičenoku pēc 2:3 uzvarēja atlikušajās astoņās izspēlēs, iekļūstot otrajā kārtā.

Jau ziņots, ka Ostapenko, kas WTA rangā ieņem 12.vietu un šajā turnīrā bija izsēta ar desmito numuru, vienspēļu sacensību pirmajā kārtā ar 2-6, 6-4, 4-6 piekāpās neitrālajai sportistei Jekaterinai Aleksandrovai, kura pārvarēja sacensību kvalifikācijas barjeru un ieņem 45.vietu pasaules rangā.

Par zaudējumu pirmajā kārtā Ostapenko nopelnīja desmit pasaules ranga punktus.

Madrides turnīrs uz māla seguma norisināsies līdz 7.maijam.

     [+] [-]

, 2022-04-29 17:11, pirms 2 gadiem
Vimsaz dupenē vinne