Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas un Pavļučenkovas duets atsakās no Uhaņas pusfināla mača

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas un Pavļučenkovas duets atsakās no Uhaņas pusfināla mača
Anastasija Sevastova un Anastasija Pavļučenkova "US Open" dubultspēļu turnīrā. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova un Krievijas tenisiste Anastasija Pavļučenkova šodien nespēlēs pēc aptuveni divām stundām plānoto Uhaņas "Premier 5" dubultspēļu turnīra pusfinālu. Izstāšanās iemesls ir Pavļučenkovas kreisās kājas savainojums.

Anastasiju komandai šodien bija jātiekas ar Čehijas pāri Andrea Hlavāčkova Sestini/Barbora Stricova. Sevastova ar pārinieci viņas augustā uzvarēja savā pirmajā turnīrā, ar 7:6(1), 6:4 esot pārākas Sinsinati "Premier 5" sacensību ceturtdaļfinālā.

Šodienas mačam nenotiekot, ranga 6. un 11. vietā esošās čehietes sasniedza finālu un ar šo rezultātu kvalificējās "WTA Finals" turnīram Singapūrā.

Sevastovas un Pavļučenkovas komanda kopš debijas pagājušajā mēnesī sakrājusi 9-2 bilanci, visos turnīros tiekot vismaz līdz ceturtdaļfinālam. Anastasijām ir divi pusfināli (Sinsinati un Uhaņā) un viens ceturtdaļfināls ("US Open"). Abas kopā spēlēs arī Pekinā.

Tiekot līdz Uhaņas pusfinālam, Sevastova dubultspēļu rangam nopelnīja 350 reitinga punktus. Viņai no pagājušā gada bija jāaizstāv 105 punkti, kas nopelnīti ar Horvātijas tenisisti Donnu Vekiču, kad abas pārvarēja vienu kārtu.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-28 13:37, pirms 6 gadiem
Žēl, droši vien kāda no Anastasijām slikti jūtas, toties kaimiņu Anete tikusi vienspēļu finālā.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-28 13:53, pirms 6 gadiem
Hlavackova and Barbora Strycova - who themselves confirmed their Singapore place after being given a semifinal walkover by Anastasia Pavlyuchenkova and Anastasija Sevastova due to a left thigh injury suffered by the Russian.
Slēpts komentārs: shineon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-09-28 14:34, pirms 6 gadiem
Tad, kad Sevastovu izlasē grib redzēt, tad redz viņa ir latviete. Tagad tautību nesaprotot.
Muļķi kaut kādi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-28 16:12, pirms 6 gadiem
shineon rakstīja: Nu baigi izpalīdzīgi.. injury suffered by the Russian. Kas viņi nevar precizēt ar vārdu, kurai ir savainojums, ja jau abas ir vienas tautības.
Civilizētajā pasaulē skatās cilvēka pilsonību, nevis tautību. Russian nozīmē Krievijas pilsone, nevis krievu tautības. Tātad kreisā augšstilba savainojums ir Pavļučenkovai.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-28 17:44, pirms 6 gadiem
Russian ir Krievs. Un krievs ir krievs.