Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Sevastovai Pekinā ielozē zaudējumu sērijās esošas pretinieces

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sevastovai Pekinā ielozē zaudējumu sērijās esošas pretinieces
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Piektdien notikušajā Pekinas "Premier Mandatory" sērijas turnīra izlozē kļuva zināms, ka Aļona Ostapenko savu priekšpēdējo regulārās sezonas turnīru sāks ar maču pret slovākieti Magdalēnu Ribarikovu, bet Anastasijai Sevastovai ielozēja Francijas pārstāvi Alizē Kornē.

Pekinā notiks pēdējais no sezonas četriem "Premier Mandatory" sērijas turnīriem (pārējie trīs ir Indianvelsā, Maiami un Madridē), kur čempione saņems 1000 reitinga punktus. Ņemot vērā turnīra agro sākumu (sestdien), no 1. kārtas brīvas būs tikai četras pusfinālistes no šobrīd vēl notiekošā Uhaņas "Premier 5" turnīra.

No abām mūsu tenisistēm starp 16 izsētajām spēlētājām tika Aļona Ostapenko, kurai ir 12. numurs. Viņa pirms gada Pekinā sasniedza pusfinālu (390 punkti), tur ciešot zaudējumu Simonai Halepai.

Ostapenko veselības problēmu māktu spēlētāju mačā sestdien plkst. 14:30 tiksies ar ranga 36. vietā esošo slovākieti Magdalēnu Ribarikovu. Aļonai arvien mieru nedod kreisās rokas savainojums, bet Ribarikova slimības dēļ izstājās 1. kārtas mačā aizpagājušajā nedēļā Seulā un šī paša iemesla dēļ šonedēļ nespēlēja Uhaņā. Ribarikovai šobrīd ir trīs zaudējumu sērija.

Anastasija Sevastova Pekinā nav uzvarējusi kopš 2010. gada, kad no kvalifikācijas sasniedza ceturtdaļfinālu. Pēc karjeras atsākšanas šajā turnīrā divi zaudējumi 1. kārtā – 2016. gadā Johannai Kontai un 2017. gadā ar neizmantotu mačbumbu Marijai Šarapovai.

Šoreiz ranga 19. vietā esošai Sevastovai vieglāks pirmais mačs, svētdien tiekoties ar Francijas tenisisti Alizē Kornē (#35), pret kuru viņai ir 3-1 bilance ar trim uzvarām pēc kārtas. No tām pēdējā bija martā Maiami ar 7:5, 6:4. Kornē Pekinā ieradās ar četru zaudējumu sēriju. Šī mača uzvarētāju 2. kārtā jau gaida Ešlija Bārtija, bet 3. kārtā iespējama tikšanās ar Halepu.

     [+] [-]

, 2018-09-28 11:29, pirms 6 gadiem
Laikam jau abām viena spēle?

     [+] [-]

, 2018-09-28 11:46, pirms 6 gadiem
Nekas spožs. Sevai vajadzētu saņemties un tikt līdz 1/4 finālam. Šaubas gan rada 1.spēle.

"Aļonai arvien mieru nedod kreisās rokas savainojums" _ Šis no pērnās ziemas vai kā ?