Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Taškentā sāk ar zaudējumu dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Taškentā sāk ar zaudējumu dubultspēlē
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas dāmu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko, spēlējot kopā ar rumānieti Andrea Mitu, pirmdienas rītā zaudēja Taškentas WTA "International" sērijas dubultspēļu turnīra 1. kārtā, ar rezultātu 3:6, 6:1, 3:10 piekāpjoties čehietei Katežinai Sinjakovai un krievietei Verai Duševinai.

Latvijas un Rumānijas komandai pēc neveiksmīga sākuma izdevās saņemties un dominēt 2. setā, taču supertaibreikā tādu līmeni noturēt neizdevās, turpretī sāncenses darbojās bez kļūdām.

Aļonai supertaibreikā trīs neveiksmīgi uzbrukumi ar viņas labāko sitienu, kas ir "backhand". Arī Mitu nespēja palīdzēt, jo servēja vāji. Tiesa, divus no trim punktiem ieguva tieši viņa, teicami nospēlējot pie tīkla.

Par piedalīšanos vienā mačā pienākas viens reitinga punkts un 480 dolāri.

Ostapenko galvenais uzsvars gan šonedēļ, kā ierasts, uz vienspēlēm. Aļona Uzbekistānā, kur pērn sasniedza 2. kārtu, sāks ar maču pret 2013. gada čempioni Bojanu Jovanovski no Serbijas.

     [+] [-]

, 2015-09-28 21:23, pirms 9 gadiem
Profesionāļi! Palīdziet, lūdzu, noorientēties ITF Tennis lapā ir Tournament Calendar un pie katra klāt ir Acceptance list. Kur analogu Acceptance list var redzēt WTA līmeņa sacensībām?