Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Sevastova: "Šī trofeja manās mājās aizņems īpašu vietu"

Sevastova: "Šī trofeja manās mājās aizņems īpašu vietu"
Anastasija Sevastova pēc triumfa Jūrmalā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova saka, ka Jūrmalas WTA "International" turnīra tituls viņai ir īpašā vērtē - gan tāpēc, ka galvenā balva izcīnīta savās mājās, gan ļoti saspringtā finālspēlē.

Sevastova (WTA 11.) svētdien Lielupē tika pie sava ceturtā WTA titula karjerā, finālā ļoti grūtā cīņā ar 3:6, 7:5, 6:4 uzvarot pirmoreiz WTA turnīrā spēlējušo polieti Kataržinu Kavu (WTA 194.). Sevastova bija iedzinējos ar setu un breiku (0:2), dominējušo pretinieci apspēlējot uz pieredzes rēķina.

"Par pretinieci nezināju pārāk daudz - redzēju tikai viņas pusfināla spēli. Tomēr zināju, ka viņa spēlē agresīvi, netaisa daudz kļūdu - pret tādu pretinieci ir grūti spēlēt," pēc triumfa teica Sevastova. "Nākamreiz, kad spēlēšu pret viņu, būs vieglāk, zināšu, kā viņa kustās un spēlē. Zināju, ka īpaši labi viņa cīnīsies pirmajā setā, bet, jo ilgāks būs mačs, jo man paliks vieglāk."

"Šajā turnīrā atbildības dēļ man katrs mačs bija kā fināls. Skatītāji man palīdzēja, tomēr arī bija liela atbildība. Tomēr rēķinājos, ka tā būs. Visu divtik sarežģītu radīja pretinieces labais sniegums," saka Sevastova. "Protams, ka šī trofeja aizņems īpašu vietu manā titulu kolekcijā - gan tāpēc, ka izcīnīta mājās, gan tāpēc, ka bija tāds mačs. Agrāk tādos mačos zaudētu divos setos, tomēr parādīju raksturu un tagad ir divtik patīkami."

"Varu salīdzināt tikai ar citiem "International" līmeņa turnīriem, bet viss Jūrmalā bija izdarīts profesionāli - tenisistiem bija viss nepieciešamais, laukumi bija super, arī transports, un organizatori. Šis ir viens no labākajiem "International" turnīriem gadā, ja ne pats labākais," Sevastova pauda cerību, ka nākamgad turnīrs Jūrmalā atkal notiks.

Tāpat Sevastova izteicās, ka viņa plāno nākamgad atkal palīdzēt Latvijas izlasei Federāciju kausā. "Ja viss būs kārtībā ar veselību, varat gaidīt mani izlasē."


, 2019-07-28 23:08, pirms 5 gadiem
"...dominējušo pretinieci apspēlējot uz pieredzes rēķina." Nu nedaudz meistarības jau arī vajag, vai ne? Citādi sanāk tā - ja tenisiste ir pieredzējušāka, tad automātiski labāka. Bet tik vienkārši tas nav. Piemēram, Kiki Bertensai (WTA ranga 5.numurs) šovakar pieredze nepalīdzēja un viņa Palermo turnīra finālā 2 setos zaudēja 5 gadus jaunākajai Teihmanei no Šveices (ranga 82.numurs).
Slēpts komentārs: Boston United
Slēpts komentārs: Edyy5
, 2019-07-29 07:37, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Īpašu vietu pie toaletes poda kur toaleter birsti ielikt 😂😂😂
Priekš Tevis - ateja! Svešvārdus atstāj zinātājiem!
, 2019-07-29 08:38, pirms 5 gadiem
Ar Sevastovu viss ir kārtībā, prieks, ka viņa prata saņemties pēc patiešām ļoti smagnēja sākuma un noveda cīņu līdz laimīgai uzvarai!

Varbūt šī uzvara Sevsstovai dos vēl vairāk jaudas un enerģiju tuvākajiem turnīriem!
Katrā ziņā, lai veicas!

Par mūsu tenisa speciālistes Anastasijas Sevastovas ceļu uz "Baltic Open" titulu neliels raksts arī šeit:
Sevastova spēles gaitā uzlabo savu sniegumu un...
, 2019-07-29 09:49, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Īpašu vietu pie toaletes poda kur toaleter birsti ielikt 😂😂😂
Izej ārā,tur veči domino sit,tur Tava komentatora vieta !
, 2019-07-29 09:51, pirms 5 gadiem
Nu, beidzot VID varēs rēķināt nodokli no balvas, kura nopelnīta Latvijā!
Tā kā Nastja ir uzvarējusi jau 4 tāda līmeņa turnīros, tad varētu padalīties, kā gāja ar VID salīdzinot ar citām valstīm?
, 2019-07-29 09:59, pirms 5 gadiem
dakots rakstīja: Nu, beidzot VID varēs rēķināt nodokli no balvas, kura nopelnīta Latvijā!
Tā kā Nastja ir uzvarējusi jau 4 tāda līmeņa turnīros, tad varētu padalīties, kā gāja ar VID salīdzinot ar citām valstīm?
Tu domā ka maksā tikai par 1.vietu?
, 2019-07-29 10:16, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Īpašu vietu pie toaletes poda kur toaleter birsti ielikt 😂😂😂
Tik drausmīgi slikti uzrakstīt vārdu "tualete"...
, 2019-07-29 10:19, pirms 5 gadiem
Kārtējās standart frāzes!!
, 2019-07-29 10:51, pirms 5 gadiem
aizermans rakstīja: Tu domā ka maksā tikai par 1.vietu?
protams, ka tā nedomāju...bet šī tak ir pirmā balva, kas iegūta Latvijā?....nu, tad būs jauna pieredze....iespējams, ka pirmie nodokļi no ienākuma kā profesionālai tenisistei...un Nastja, kurai pa lielam nav jābaidās no VID un var runāt atklāti, var padalīties savā pieredzē - kā ir citur to salīdzinot ar mūsējo
, 2019-07-29 11:59, pirms 5 gadiem
laba puķuvāze
, 2019-07-29 12:44, pirms 5 gadiem
Malacite!
, 2019-07-30 22:53, pirms 5 gadiem
Nu salabojiet beidzot to virsrakstu - ieņems vietu, nevis aizņems.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.