Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Monreālā izlaista uzvara arī dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Monreālā izlaista uzvara arī dubultspēļu turnīrā
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko trešdienas vakarā kopā ar Ukrainas labāko tenisisti Eļinu Svitoļinu nenosargāja seta un divu breiku pārsvaru, Monreālas "Premier 5" turnīra 1. kārtas mačā ar 6:4, 5:7, 6:10 zaudējot Nao Hibino un Alicjai Rosolskai.

Ostapenko ar Svitoļinu spēlēja pirmoreiz. Abas specializējas vienspēlēs, kamēr pretinieču komandā bija viena dubultspēļu speciāliste Rosolskas personā. Poliete uzvarējusi piecos WTA turnīros, pēdējo titulu izcīnot pagājušās nedēļas nogalē Bostādē, kur uzvarēja kopā ar rumānieti Andrea Mitu. Rosolska ar japānieti Hibino bija vienreiz spēlējusi kopā, šovasar zaudējot Vimbldonas 1. kārtā.

Aļona ar pārinieci mača pirmajā pusē dominēja, taču pamanījās atkārot vienspēļu sacensībās piedzīvoto zaudējumu – izlaists seta un 3:0 jeb dubultbreika pārsvars! Ostapenko un Svitoļina vēlāk 2. setā bija vadībā ar 5:2, taču maču nespēja izservēt divas reizes.

Atgādinām, ka vienspēļu sacensībās Ostapenko zaudēja Monikai Nikulesku (6:3, 5:7, 1:6), toreiz esot priekšā ar setu un 3:0 un maču nespējot izservēt vienreiz.

Ostapenko tagad jādodas uz Brazīliju, kur pirms debijas olimpiskajās spēlēs plānots uzspēlēt "International" sērijas turnīrā Florjanopolisā.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-28 08:26, pirms 8 gadiem
Laikam nav ko komentēt!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-28 10:54, pirms 8 gadiem
vai nu mums jāsamierinās ka tā būs vienmēr, vai tomēr kaut kas tiks mainīts. Viņa var labāk, varbūt līdz pat TOP 10 tikt, bet nav kas pie tā piestrādā. Vispirms jāsaved kārtībā prāts, tad serve.

     [+] [-]

, 2016-07-28 17:23, pirms 8 gadiem
pūce rakstīja: vai nu mums jāsamierinās ka tā būs vienmēr, vai tomēr kaut kas tiks mainīts. Viņa var labāk, varbūt līdz pat TOP 10 tikt, bet nav kas pie tā piestrādā. Vispirms jāsaved kārtībā prāts, tad serve.
Pilnībā piekrītu. Bet lai to izdarītu diemžēl vajadzīgs nopietns treneris ne mamma.Vēl normāls čalis- draugs.Streso tā ka pie pirmā apšaubāmā auta runā ar tiesnesi un tad sadeg, sākas bliešana pa autiem vai tīklu.

     [+] [-]

, 2016-07-29 01:21, pirms 8 gadiem
Bez komentāriem.