Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča pārvar pirmo kārtu

Krišs Upenieks

Marcinkeviča pārvar pirmo kārtu
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze, LTS

Tamperes ITF 10 000 sērijas turnīrā ar mainīgām sekmēm startējušas Latvijas tenisistes. Diānai Marcinkevičai uzvara pirmās kārtas spēlē vienspēlē, bet Adrijai Runčai zaudējums gan vienspēlē, gan dubultspēlē, bet Rabātas ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra otro kārtu nespēja pārvarēt Jūlija Kuļibaba.

Tamperes ITF 10 000 sērijas turnīrs

Jau ziņojām, ka Tamperē notiekošajā ITF 10 000 turnīrā piedalās trīs Latvijas tenisistes - Diāna Marcinkeviča, Irina Kuzmina un Adrija Runča. Vakar Irina Kuzmina pirmajā kārtā ar 6:0, 7:5 pārspēja itālieti Frančesku Sallu, bet šodien pirmā kārtas spēles jāaizvada bija Marcinkevičai un Runčai.

Marcinkevičai pirmās kārtas spēlē pretī stājās tikai 16 gadus vecā krieviete Anastasija Vovka, kura ATP rangā neatrodas. Pēc pārliecinoši zaudēta pirmā ar 2:6 seta Marcinkeviča spēja saņemties un uzvarēt atlikušos ar 7:5, 6:4. Otrai Latvijas tenisistei Adrijai Runčai pretī stājās 20 gadus vecā francūziete Alise Lima. (ATP 545.). Šajā spēlē latvietei nebija nekādu variantu - zaudējums ar 1:6,
0:6.

Adrijai Runčai zaudējums arī dubultspēļu turnīrā. Pārī ar Ebu Undenu Runča pirmās kārtas spēlē pārliecinoši ar 2:6, 2:6 piekāpās Somijas un Zviedrijas duetam Estlanderai un Virtainenai.

Diānas Marcinkeviča pretiniece ceturtdaļfinālā būs Krievijas tenisiste Karina Isajana, kura ATP rangā atrodas 868. vietā. Pirmajā kārtā krieviete pārliecinoši divos setos ar 6:4, 6:3 pārspēja somieti Leju Kaukonenu.

Rabātas ITF 10 000 sērijas turnīrs

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Jūlija Kuļibaba Rabātas ITF 10 000 sērijas turnīra pirmajā kārtā ar 6:2, 6:3 pārspēja krievieti Poļina Lejkina. Šodien Latvijas tenisistei bija jāaizvada otrās kārtas spēle.

Otrajā kārtā Jūlijai Kuļibabai pretī stājās ar septīto numuru izliktā 17 gadus vecā Grieķijas tenisiste Despina Papamihaila. Diemžēl latviete piedzīvoja zaudējumu divos setos ar 6:7 (5), 3:6. Par iekļūšanu šī turnīra otrajā kārtā Kuļibaba ieguva vienu reitinga punktu. Jāpiemin, ka tagad Latvijas tenisistei, lai iekļūtu WTA rangā jāiegūst reitinga punkti vēl vienā ITF turnīrā.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +4 [+] [-]

, 2010-07-28 21:27, pirms 14 gadiem
Vai va beidzot nomainīt šo aizvēsturisko bildi no Fedcupa?