Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča iekļūst 2. kārtā ITF sacensībās Francijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča iekļūst 2. kārtā ITF sacensībās Francijā
Anna Marija Bukina
Foto: LTS

Latvijas dāmu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča pārvarēja 1. kārtu ITF turnīrā Francijā. Tikmēr neveiksmīga diena šodien Anastasijai Homutovai un Annai Marijai Bukinai, kura ar graujošu sakāvi debitēja ITF līmeņa turnīros.

Ranga 402. vietā esošā Marcinkeviča ITF 25 000 sērijas turnīrā Denēnā uz māla seguma ar 7:6(3), 6:2 pieveica Vācijas tenisisti Janu Mordergeri (#721), kuru viņa šogad uzvarējusi divos no trim mačiem. Šodienas cīņā Diānai ļoti grūts bija 1. sets, tajā spējot atspēlēties no 2:5. Savukārt 2. setā viņa abus geimus zaudēja ar savu servi.

Latvijas trešā rakete vēlāk ar savu 16 gadus veco māsu Denīzu dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā ar 4:6, 6:4, 7:10 zaudēja turnīra otrajam duetam Jiajina Lu/Pemra Ezgena (Ķīna/Turcija). Marcinkevičas 2. setā atspēlēja breiku un tika līdz supertabreikam, bet tajā pēc 0:5 sākuma visu izlieto ūdeni sasmelt neizdevās.

Diāna vienspēlēs ieguvusi piecus punktus un ceturtdien 2. kārtā tiksies ar Lielbritānijas tenisisti Amandu Karerasu (#298). Denīza vienspēlēs zaudēja kvalifikācijas 1. kārtā.

Pamatīgu sagrāvi ITF debijā Antaljā piedzīvoja 16 gadus vecā Anna Marija Bukina, kura bez reitinga un "wild card" palīdzības iekļuva ITF 10 000 līmeņa pamatturnīrā, Turcijā uz "hard" seguma ar 1:6, 0:6 zaudējot divus gadus vecākajai amerikānietei Džūlijai Fišai (arī nav rangā). Viņa Antaljā zaudēja kvalifikācijā, bet kā laimīgā zaudētāja ar sesto mēģinājumu guva pirmo panākumu ITF pamatsacensībās.

Anastasija Homutova zaudēja Amarantes ITF 10 000 kvalifikācijas pēdējā kārtā, bet "hard" seguma turnīrā Portugālē tika pie otrās iespējas kā laimīgā zaudētāja. Tādā statusā pamatturnīra 1. kārtā ar 3:6, 6:7(5) zaudēts Kambodžas tenisistei Andrea Ka (arī nav rangā), kura spēja iziet kvalifikāciju. Homutova 2. setā trīs reizes nenoturēja breika pārsvaru un pie rezultāta 6:5 arī neizmantoja vienu setbumbu ar savu servi. Homutova pamatturnīros zaudējusi jau deviņus mačus pēc kārtas! Amarantē kvalifikācijā spēlēja arī Laura Gulbe, kurai izdevās gūt trīs uzvaras. Viņa pamatturnīra 1. kārtas maču aizvadīs rīt.

     [+] [-]

, 2016-06-28 19:45, pirms 8 gadiem
Visas mūsējās nespēlē Vimbldonā.