Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova un Ostapenko nākamās nedēļas turnīrus sāks pret kvalifikācijas uzvarētājām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova un Ostapenko nākamās nedēļas turnīrus sāks pret kvalifikācijas uzvarētājām
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien notika Sanktpēterburgas "Premier" un Taipejas "International" sērijas turnīru izlozes, kas Latvijas labākajām tenisistēm Anastasijai Sevastovai un Aļonai Ostapenko vēl neļāva uzzināt pirmo pretinieču vārdus, jo abas pirmajās cīņās jaunnedēļ sacentīsies ar kvalifikācijā spēlējušām sportistēm.

"Taiwan Open" pērn notika Gaosjunā, kur Sevastova tika līdz ceturtdaļfinālam, tur zaudējot nākamajai čempionei Venusai Viljamsai. Šoreiz "International" sērijas turnīrs pārcēlies uz Taivānas galvaspilsētu Taipeju. Sevastova izlikta ar 4. numuru un pirmajā mačā tiksies ar kvalifikācijas uzvarētāju vai laimīgo zaudētāju.

Panākuma gadījumā 2. kārtas mačs, visticamāk, pret "Australian Open" dubultspēļu čempioni Luciju Šafāržovu, kurai arī pirmā pretiniece būs no kvalifikācijas. Taivānā galvenā favorīte būs ranga 13. vietā esošā Ukrainas tenisiste Eļina Svitoļina, kura ir vienīgā Top 20 spēlētāja šajās sacensībās.

Ostapenko otro gadu pēc kārtas spēlēs Sanktpēterburgā, kur pērn "Premier" turnīra 1. kārtā zaudēja Janīnai Vikmaijerei. Šoreiz viņai nosacīti vieglāka pirmā pretiniece (ja vien tā nebūs Andrea Petkoviča vai Kirstena Flipkensa), jo būs jātiekas ar kādu no tām spēlētājām, kuras startē kvalifikācijā. Jau zināms, ka uzvaras gadījumā 2. kārtā būtu mačs pret turnīrā ar otro numuru izlikto Dominiku Cibulkovu. Pirmais numurs Krievijā būs Simonai Halepai.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-28 19:59, pirms 7 gadiem
Abām Latvijas meitenēm šogad būs daudz interesantu cīņu ar pasaules elites spēlētājām,vēlam veiksmi un izaugsmi,reitings šogad abām ļoti labs.