Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko nākamajai pretiniecei trešdien būs divas spēles

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko nākamajai pretiniecei trešdien būs divas spēles
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko šodien neuzzinās savu nākamo pretinieci Īstbornas "Premier" sērijas turnīrā, kur viesojas lietus, ieviešot pamatīgas korekcijas turnīra programmā.

Šodien Īstbornā bija plānots pabeigt 2. kārtu, taču lietus dēļ no 11 spēlēm sāktas tikai divas, katrā paspējot nospēlēt tikai trīs geimus. Vakar 3. kārtu sasniedza piecas spēlētājas, ieskaitot Ostapenko, kura pirmajā mačā kopš "French Open" triumfa pieveica Karlu Suaresu Navarro.

Aļona 3. kārtā sacentīsies ar Lielbritānijas pirmo raketi Johannu Kontu vai rumānieti Soranu Kirsteju. Viņām bija jātiekas šodien, taču Anglijai raksturīgie laikapstākļi to neļāva. Tādējādi šī cīņa notiks rīt, kad uzvarētājai vēlāk būs jātiekas ar Ostapenko.

Ostapenko ar Kontu ir vienreiz tikusies, viņai februārī Tallinā "Fed Cup" spēlē bezcerīgi zaudējot ar 2:6, 3:6. Savukārt pret Kirsteju nav spēlēts. Aļonai rīt spēle ap plkst. 20:00, ja nebūs lietus.

Ostapenko šodien bija plānots dubultspēļu turnīra sākums, taču viņa bez spēlēšanas tika ceturtdaļfinālā, jo no mača atteicās Beļģijas un Indijas komanda Kirstena Flipkensa/Sanja Mirza. Flipkensai ir pleca savainojums. Aļona Īstbornā spēlēs kopā ar slovēnieti Katarinu Srebotniku.

.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-06-27 19:48, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Šis turnīrs ir kolhozs, par hawk-eye neesamību nerunājot.
Šis turnīrs ir nopietnāks par to kuru uzvarēja Sevastova.

  +7 [+] [-]

, 2017-06-27 20:05, pirms 7 gadiem
Robij Huj - pirmajā kortā ir hawk-eye. Tavs KHL - vot tas ir kolhozs.

     [+] [-]

, 2017-06-27 20:16, pirms 7 gadiem
Stipri šaubos vai rīt izspēlēs visas spēlēs, jo lietainu laiku sola līdz pat ceturdienas pēcpusdienai!

     [+] [-]

, 2017-06-27 20:23, pirms 7 gadiem
Nu, drusk lielākas iespējas pret Kontu būs tad, ja rumānietei būs kārtīga cīņa ar šo...bet laikam jau tikai treniņš un Konta būs labi uzsilusi pirms mača ar Aļonu...katrà ziņā tà būs laba skola pirms pirmdienas Wimbldonā...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-27 20:34, pirms 7 gadiem
martins_murnieks_2163555787 rakstīja: Šis turnīrs ir nopietnāks par to kuru uzvarēja Sevastova.
Un arī punktus te dod krietni vien vairāk, nekā Maljorkā

     [+] [-]

, 2017-06-28 07:10, pirms 7 gadiem
Eu veči ,kā Jūs domājat kam šādos gadījumos ir priekšrocības?Ostapenko ,kura būs svaiga vai Konte kura būs iesilusi un būs spēļu ritmā? Sekoju diezgan ilgi tenisam,bet kaut kā šādus gadījumus laikam esmu palaidis garām!!!

     [+] [-]

, 2017-06-28 09:45, pirms 7 gadiem
robijs111 rakstīja: Eu veči ,kā Jūs domājat kam šādos gadījumos ir priekšrocības?Ostapenko ,kura būs svaiga vai Konte kura būs iesilusi un būs spēļu ritmā? Sekoju diezgan ilgi tenisam,bet kaut kā šādus gadījumus laikam esmu palaidis garām!!!
To mēs redzēsim otrajā setā, cik svaiga būs Konte. Ja Aļonai izdosies paņemt vienu setu, bet Konte uzvar rumānieti 2. setos, tad viņai tas būs piecu setu mačs. Vēl trakāk būs, ja rumāniete nozags Kontei vienu setu. Par kādu izturību te var būt runa?