Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst Marcinkevičas deviņu uzvaru sērija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pārtrūkst Marcinkevičas deviņu uzvaru sērija
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diāna Marcinkeviča (WTA 432.) piektdien neizmantoja iespējas 1. setā un piedzīvoja zaudējumu Grado ITF 25 000 turnīra ceturtdaļfinālā zviedrietei Suzzanai Sēlikai (WTA 229) – 6:7(5), 2:6.

Marcinkeviča zaudēja pirmos trīs geimus, bet vēlāk atspēlējās no 2:5 un deva sev lielisku iespēju uzvarēt taibreikā. Līdz tam viņai arī izdevās atspēlēt četras setbumbas. Pirmā ar "dropšotu" novērsta astotajā geimā, pēc tam sekoja breiks, bet vēl trīs setbumbas atspēlētas desmitajā geimā

Diānai taibreikā bija trīs punktu pārsvars, ar kuru izrādījās par maz, lai uzvarētu, un viņa no 5:2 zaudēja piecus punktus pēc kārtas. Trīs no tiem bija ar nepiespiestajām kļūdām, viens neprecīzs sitiens ar pretinieces palīdzību, bet vēl vienu punktu Sēlika ieguva ar labu "dropšotu".

Investējusi ļoti daudz enerģijas atspēlēšanās misijas laikā un 1. setu tomēr zaudējot, Marcinkeviča 2. setā vairāk par diviem geimiem iegūt nevarēja. Jau pirmajā geimā zaudēta serve, atpakaļceļa nebija. Viņa Sēlikai zaudēja arī abu pirmajā tikšanās reizē, kas bija 2014. gada vasarā Bostādes WTA turnīra kvalifikācijā (6:2, 0:6, 3:6).

Marcinkeviča uzvarēja savā iepriekšējā turnīrā, kas bija ITF 10 000 turnīrs Hēraklejā, tur gūstot piecas uzvaras, vēl četras sakrātas Grado, kur Marcinkeviča sāka no kvalifikācijas. Diānai šonedēļ bija sezonas pirmais pamatturnīrs augstākā līmenī par ITF 10 000. Viņa Itālijā nopelnīja 10 reitinga punktus.

     [+] [-]

, 2016-05-27 19:16, pirms 8 gadiem
Nekas,gan jau lidz 300 niekam uzkaaps pa so gadu.