Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča izmanto iespēju

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča izmanto iespēju
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča izcīnījusi pirmo uzvaru Polijas pilsētas Oļecko ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīrā. Ar 7:5, 6:2 viņa apspēlēja slovākieti Lusiju Kovalovu, kura pamatturnīrā bija iekļuvusi tikai kā veiksmīgā zaudētāja.

16 gadus vecā Marcinkeviča šajā sezonā arvien vairāk cenšas startēt ITF sērijas turnīros, lai krātu gan reitinga punktus, gan pieredzi. Šonedēļ viņa devusies uz Polijas pilsētu Oļecko, kur norisinās ITF 10 000 sērijas turnīrs. Ar WTA ranga 948. vietu šoreiz bija gana, lai uzreiz iekļūtu pamatsacensībās.

Izloze sākotnēji gan nebija sekmīga, jo pretiniekos tika ar 2. numuru izliktā francūziete Florence Heringa (WTA 296.), tomēr pēdējā brīdī viņa uz turnīru neieradās. Tādējādi par Marcinkevičas pretinieci kļuva veiksmīgā zaudētāja Lusija Kovalova no Slovākijas, kura WTA rangā pašlaik neatrodas. Šādu iespēju Diāna izmantoja un uzvarēja spēli ar 7:5, 6:2, nopelnot vienu reitinga punktu.

Otrajā kārtā viņas pretiniece būs cita slovākiete Veronika Blaskova, kura rangā arī neatrodas, bet izgāja kvalifikācijas turnīru.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-05-27 08:24, pirms 15 gadiem
Neslikti, tagad labas iespējas pārvarēt vēl kādu kārtu, jo viņa ies pa 2.izliktās sportistes zaru un pretī nāks relatīvi vājākas pretinieces. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2009-05-28 09:48, pirms 15 gadiem
visas iespējas tikt uz augšu!