Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Kruničai zaudē arī dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Kruničai zaudē arī dubultspēlē
Anastasija Sevastova
Foto: Reuters/Scanpix

Anastasija Sevastova Rabātas "International" sērijas turnīrā abus zaudējumus piedzīvoja Serbijas tenisistei Aleksandrai Kruničai, kurai trešdien piekāpās arī dubultspēļu sacensībās.

Sevastova Kruničai vakar vienspēļu turnīra 1. kārtā zaudēja ar 3:6, 2:6. Tas notika precīzi nedēļu pēc Sevastovas 6:0, 6:0 uzvaras pār Kruniču Stambulā. Serbijas tenisiste šonedēļ ir daudz labākā formā, ko apliecināja arī šodien ar 6:2, 6:2 sagrāvi pār turnīra otro raketi Jekaterinu Makarovu.

Kruniča vēlāk kopā ar Šveices tenisisti Kseniju Knollu guva dienas otro uzvaru, ar rezultātu 7:5, 6:3 pieveicot Sevastovas un slovākietes Mihaelas Hončovas duetu. Sevastovai ar pārinieci abos setos bija breika pārsvars, attiecīgi 3:0 un 3:1.

Tiekot līdz 2. kārtai, kas dubultspēlēs ir ceturtdaļfināls, Sevastova nopelnīja 60 reitinga punktus. Atgādinām, ka Sevastova un Hončova vakar 1. kārtas mačā ar rezultātu 7:6(2), 6:1 uzveica Rumānijas un Polijas komandu Andrea Mitu/Katažina Pitera.

Sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs ITF 10 000 turnīros Hēraklejā guvu Diāna Marcinkeviča (WTA 483.), kura 2. kārtas mačā "hard" seguma turnīrā ar rezultātu 4:6, 6:3, 6:1 pieveica vietējo tenisisti Eleni Kordolaimi (WTA 803.). Iekļūšana ceturtdaļfinālā dod divus reitinga punktus.