Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus nežēlo "Futures" turnīros bez uzvarām esošu Horvātijas tenisistu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus nežēlo "Futures" turnīros bez uzvarām esošu Horvātijas tenisistu
Mārtiņš Podžus. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Mārtiņš Podžus (ATP 613.) Opatijas ITF M15 turnīra 1. kārtas mačā ar 6:1, 6:0 sagrāva 19 gadus veco horvātu Frani Ninčeviču, kurš vēl ne reizi nav uzvarējis "Futures" līmeņa mačā.

Mārtiņš Podžus ar "wild card" saņēmušo Ninčeviču izrēķinājās 51 minūtē, vienīgo geimu zaudējot 1. setā pie 5:0 uzņemšanā. Mārtiņš jaunajam horvātam breikbumbas nedeva, bet pats realizēja piecas no sešām iespējām. Ninčevičam pēc sagrāves ir 0-5 bilance "Futures" pamatturnīros.

Podžus pēdējās divas uzvaras guvis pret horvātu tīņiem, kuri mača brīdī bija uzvarām "Futures" pamatturnīros. Mārtiņš pagājušajā nedēļā Rovinjā ar 5:7, 6:3, 6:1 pieveica 18 gadus veco Admiru Kalenderu, kuram tobrīd "Futures" pamatturnīros bija 0-4 bilance. Kalenders šonedēļ Opatijā guva pirmo uzvaru.

Zīmīgi, ka Kalenders būs Mārtiņa pretinieks šīs nedēļas turnīra 2. kārtā. Podžus šonedēļ nopelnījis četrus ITF punktus. Opatijas turnīrs notiek uz māla seguma.

Podžus šodien pārvarēja arī dubultspēļu turnīra 1. kārtu, kopā ar slovēni Miki Urbaniju uzveicot Horvātijas duetu Roko Horvāts/Alens Rogičs Hadzaličs – 4:6, 6:3, 10:8. Podžus dubultspēlēs ieguvis 12 ITF punktus.

Kruasī-Bobūras W60 vienspēļu kvalifikācijā zaudējusī Diāna Marcinkeviča kopā ar Spānijas tenisisti Kristinu Buksu dubultspēļu turnīra pirmā posma mačā ar 6:2, 6:1 sagrāva ar ceturto numuru izsēto Krievijas komandu Olga Dorošina/Poļina Monova un ar tikšanu ceturtdaļfinālā nopelnīja 15 WTA punktus. Turnīrs Francijā notiek uz "hard" seguma telpu apstākļos.

     [+] [-]

, 2019-03-27 13:07, pirms 5 gadiem
Kāpēc viņš nespēlē par kripatiņu vērtīgākos turnīros, kur var iegūt ATP punktus? Jeb reitingā tik zemu esot ir pofig vai tu esi reitingā vai neesi?