Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Gulbis Maiami turnīru sāk ar uzvarētu dubultspēli

Gulbis Maiami turnīru sāk ar uzvarētu dubultspēli
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis otro turnīru pēc kārtas pārvarējis dubultspēļu 1.kārtu. Tāpat kā Indianvelsā arī Maiami viņa pārinieks ir vācietis Andrē Begemans, bet uzvarēti tika Pablo Kuevass (Urugvaja) un Davids Marero (Spānija) – 1:6, 6:4, 10:7.

Atgādinām, ka Indianvelsas ATP Masters turnīrā Gulbja un Begemana duets uzvarēja 1.kārtas spēlē, bet pēc tam piekāpās vēlākajiem turnīra čempioniem Vasekam Pošpisilam (Kanāda) un Džekam Sokam (ASV). Maiami Latvijas un Vācijas duetam 1. kārtā pretiniekos stājās urugvajietis Pablo Kuevass un spānis Davids Marero. Cīņas favorīti bija Kuevass un Marero.

Pirmais sets Gulbim un Begemanam neizdevās – tikai viens uzvarēts geims. Taču otrajā uzreiz tika sākts ar breiku. Pārsvars tika nosargāts līdz pat brīdim, kad vajadzēja izservēt setu. Pie rezultāta 5:3 Latvijas un Vācijas sportisti pamanījās izsēt 40:0 pārvsaru pie savas serves, zaudējot geimu, tomēr uzreiz tika noformēts vēl viens breiks, kas ļāva uzvarēt setā.

Sekojošajā supertaibreikā Gulbis un Begemans atradās iedzinējos ar 3:5, tomēr krietni labāk aizvadīja tā otro pusi, beigās izcīnot uzvaru ar 1:6, 6:4, 10:7.

Par uzvaru nopelnīti 90 reitinga punkti, kā arī 9695 ASV dolāru prēmija. 2.kārtā Gulbi un viņa pārinieku gaida cīņa ar diviem amerikāņiem – Džonu Isneru un Semu Kveriju. Šis mačs visticamāk sestdien, bet jau šovakar ne ātrāk 23:00 Gulbim vienspēļu 2.kārtas duelis pret argentīnieti Huanu Monako. Sīkāku ieskatu tajā Sportacentrs.com piedāvās jau pavisam drīz.

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...


, 2015-03-27 09:02, pirms 9 gadiem
Ļoti labi, iespēlējies nedaudz būs 2 kārtas vajadzētu iziet vienspēlēs!
, 2015-03-27 09:25, pirms 9 gadiem
hmm, Miami un uzvara ar visu to, ka +30°C? Negaidīts prieciņš!
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs zaudējis vienu punktu, taču pakāpies no 389. uz 388. vietu.