Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai neveiksmīga diena Francijā, zaudējot abos turnīros

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai neveiksmīga diena Francijā, zaudējot abos turnīros
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča trešdien pabeidza startu Andrezjē-Buteonas ITF W60 sērijas turnīrā, kur vienspēlēs zaudēja pamatturnīra pirmajā posmā, bet dubultspēlēs cieta neveiksmi ceturtdaļfinālā.

WTA ranga 271. vietā esošajai Marcinkevičai šodien vispirms bija vienspēļu turnīra 1. kārtas mačs. Viņa pēc divu uzvaru gūšanas kvalifikācijā ar 4:6, 7:5, 2:6 zaudēja Šveices tenisistei Stefānijai Fēgelei (WTA 116.), kuras rekords rangā ir 42. vieta.

Diānai raiba servēšana statistika ar 13 eisiem un 12 dubultkļūdām, kamēr pretiniecei šajos abos rādītājos bija pieci. Marcinkeviča līdz 3. setam tika pēc tam, kad Fēgele 2. setā pie rezultāta 5:4 neizservēja maču.

Marcinkevičai dubultspēļu turnīrs beidzās ar sagrāvi, kad viņa kopā ar čīlieti Danielu Segelu 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla mačā ar 2:6, 3:6 kapitulēja Polijas un Ukrainas pārim Paula Kanja-Hoduna/Katarina Zavacka.

Latvijas trešā rakete šonedēļ Francijā vienspēļu rangam nopelnīja kvalifikācijā iegūtos piecus punktus, bet dubultspēļu ieskaitē pievienoti 15 punkti.