Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ostapenko: "Atgriezīšos Top10 - tas ir tikai laika jautājums"

Ostapenko: "Atgriezīšos Top10 - tas ir tikai laika jautājums"
Aļona Ostapenko. Foto: Internationaux de Strasbourg

Aļona Ostapenko, 2017. gada “French Open” čempione, turnīru sāks ar dueli pret amerikānieti Medisonu Brengli. Latvietes bilance Parīzē ir 7-3, bet visas uzvaras izcīnītas titula gadā, pārējos turnīros zaudējot jau pirmajā kārtā. Ostapenko intervijā atzinusi, ka nebija gatava tik agrā vecumā kļūt par “Grand Slam” čempioni.

“Tas ir tikai laika jautājums. Domāju, ka atgriezīšos pasaules Top 10. Strādāju, lai tas notiktu. Man nepieciešams, lai atgrieztos stabilitāte un pārliecība. Man ir tikai 23 gadi. Nav tā, ka man būtu 32. Man vēl priekšā ir daudzas sezonas, gara karjera. Uzskatu, ka varu būt labāka nekā 2017. gadā. Strādāju, lai tas piepildītos,” izteicās Aļona Ostapenko.

“Psiholoģiski es nebiju gatava izcīnīt “Grand Slam” titulu tik agrā vecumā. Viss notika tik pēkšņi. No visām pusēm nāca liela uzmanība. Mana dzīve izmainījās, un visi sagaidīja, ka tik labi spēlēšu katru nedēļu. Tas bija grūti,” atzina tenisiste. “Tagad cenšos demonstrēt ko vairāk par spēcīgiem sitieniem. Cenšos spēlēt gudrāk, ja mačs lietas neaiziet manā gultnē. Tā, lai man būtu plāns B.”

Covid-19 pandēmijas dēļ arī Ostapenko vairāk nekā ierasts uzturējās Latvijā, un sportiste atzina, ka sākumā tenisu nav spēlējusi vispār. “Gāju paskriet, reizēm gar jūru, mājās sportoju, bet tenisu nespēlēju,” teica Ostapenko. Pēcāk viņa pievērsusi pludmales tenisam, uzvarot divos turnīros. “Viss notiek ātrāk, jo bumbiņa neatsitas pret segumu. Bija nepieciešams laiks, lai pierastu. Un tā bija laba fiziskā aktivitāte, jo kustēties smiltīs ir daudz grūtāk.”

Izmantotie resursi:
https://inews.co.uk/sport/tennis/je...


, 2020-09-26 14:38, pirms 4 gadiem
ja mačs lietas neaiziet manā gultnē

Kas ir mačs lietas?
, 2020-09-26 15:31, pirms 4 gadiem
Ja Tev vai kādam ir divdesmit, vai mazāk un tu sasniedz karjeras rekordu un turpini spēlēt savu spēli, futenē, hockejā, basī vai tenisā...
Nu tad panākumi būs!
Dončičs, Porziņģis nez vēl kādi tur kadri...
Visi cīnās neskatoties uz līgumiem ar sponsoriem...
Bet Tev kā jaunajai meitenei uzvarot FO šis slogs sagrāva Tavu karjeru, jo nebija blakus Tavu DRAUGU un Konsultantu... jeb vnk ne klausījies viņu padomos...
, 2020-09-26 16:20, pirms 4 gadiem
Būs mums drīz divi top 10 tenisisti - Aļona un Ernests!
, 2020-09-26 16:24, pirms 4 gadiem
Ja izdosies pārvarēt pašpārliecinātību un vīzdegunību un nomainīt tos pret pārliecību - var jau būt. Lamuvārdu bagāžu arī der paplašināt
, 2020-09-26 22:03, pirms 4 gadiem
Ārpus Top100 - tas ir tikai laika jautājums.
, 2020-09-27 09:20, pirms 4 gadiem
kur ir mana serve? kur ir mana serve? kur tā ir? /Ostapenko/
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.