Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Federāciju kausa duelī Rīgā būs daudz cilvēku un lieliska atmosfēra"

Ints Megnis
Ints Megnis

Sevastova: "Federāciju kausa duelī Rīgā būs daudz cilvēku un lieliska atmosfēra"
Anastasija Sevastova Maskavā
Foto: moscowrivercup.com

Nākamā gada sākumā gaidāmajā Federāciju kausa otrās pasaules grupas duelī, kurā Latvija uzņems Slovākiju, būs daudz cilvēku un lieliska atmosfēra, uzskata viena no Latvijas izlases līderēm Anastasija Sevastova.

Pasaules 20. rakete Sevastova svētdien triumfēja WTA "International" turnīrā Bukarestē, bet trešdien ar uzvaru iesāka identiskas kategorijas sacensībās Maskavā, pieveicot francūzieti Paulīni Parmontjē (WTA 70.). Tā kā šogad Latvija no Federāciju kausa pasaules grupas izmeta tieši Krieviju, vietējie žurnālisti tenisistei uzdeva daudz jautājumu par šo turnīru, jo otrdien noskaidrojās, ka Latvija nākamā gada otrās pasaules grupas turnīru sāks februārī mājās pret Slovākiju.

"Līdz Latvijas spēlei ar Slovākiju vēl ir daudz laika. Esam priecīgi beidzot spēlēt mājās, ļoti gaidījām to un vēlējāmies. Visdrīzāk, spēlēsim Rīgā. Vēl gan par agru runāt par segumu, kurš atbrauks un kādā formā atradīsies. Mēs esam ļoti priecīgi un man šķiet, ka būs laba atmosfēra, daudz cilvēku," izteikusies Sevastova.

Latvija starp 16 labākajām pasaules izlasēm iekļuvusi pirmoreiz kopš 1993. gada. "Kāds ir tenisa līmeņa Latvijā celšanās iemesls? Nezinu. Sākumā bijām es un Gulbis, tad Aļona. Mums pašlaik ir daudz meiteņu U18 grupā, kuras labi spēlē. Viņi tic, ka tas ir iespējams. Šķiet, ka visu sāka Ernests. Viņš lieliski spēlēja "Grand Slam" turnīros un no viņa viss sākās."

Runājot par grūto uzvaru pār Parmotnjē, Sevastova atzina, ka pārāk ātri atslābinājusies. "Bija smags mačs, tomēr jau gaidīju tādu, jo Paulīna labi spēlē uz māla. Esmu ļoti priecīga, ka izdevās uzvarēt pēdējos divus geimus un novest maču līdz uzvarai," pauda Sevastova, kura trešajā setā nenoturēja 4-1 vadību. "Man arī likās, ka uzvara jau ir rokās un atslābinājos, nospēlēju pasīvi, kamēr pretiniece pielika un šos geimus uzvadīja labā. Pie rezultāta 4-4 man nedaudz paveicās, bet pēdējā geimā labi servēju un spēlēju."

"Tituls Bukarestē nāca smagi. Varēju arī zaudēt pirmajā kārtā, jo trešajā setā biju iedzinējos ar 0-3. Visi māk spēlēt tenisu, visi spēlē labi," saka Sevastova, kuras turnīru Maskavā devusies apskatīties arī mamma, kas atcēlis pēdējās šaubas par dalības atsaukšanu no šīm sacensībām.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/tennis/n...
https://www.championat.com/tennis/n...

  -3 [+] [-]

, 2018-07-26 07:12, pirms 6 gadiem
Malacïte mùsu labãkà tenisiste!
Łoti objektîvi vérté, ka tieśi ar Gulbi sãkãs tenisa augśupeja Latvijã, tãpat godïgi atzîst, kã Bukuresté paveicãs.

     [+] [-]

, 2018-07-26 09:53, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!