Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko dubultspēļu turnīrā zaudē pagājušā gada titula pāriniecei

Ostapenko dubultspēļu turnīrā zaudē pagājušā gada titula pāriniecei
Aļona Ostapenko un Olga Savčuka
Foto: imago/Scanpix

Aļona Ostapenko duetā ar Ukrainas tenisisti Olgu Savčuku Štutgartes "Premier" sērijas turnīra 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla mačā ar 1:6, 6:7(10) zaudēja ASV un Vācijas komandai Anna-Lēna Grēnelfede/Rakele Atavo.

Trīs titulu ieguvējas Ostapenko un Savčuka šonedēļ dubultspēļu rangā ieņem attiecīgi 44. un 50 vietu. Tikmēr šodienas mača pretiniecēm augstākas pozīcijas – 15 turnīros uzvarējusī Grēnefelde atrodas 20. vietā, bet 17 trofejas izcīnījusī Atavo ieņem 39. vietu.

Abas šosezon pastāvīgi spēlē kopā un sezonas ieskaitē atrodas 12. vietā, kas, starp citu, ir vienu pozīciju zem Ostapenko un Grabrielas Dabrovski dueta.

Aļona ar Kanādas tenisisti februārī uzvarēja Dohas "Premier 5" turnīrā, ar titulu iegūstot 900 reitinga punktus. Viņas teorētiski pretendē uz spēlēšanu sezonas finālturnīrā. Tiesa, Dabrovski vēl augstāk – 4. vietā – atrodas ar savu regulāro pārinieci Jifanu Su.

Ostapenko pirms gada kopā ar ASV veterāni Atavo uzvarēja Štutgartes turnīrā, toreiz Vācijā izcīnot sezonas un arī karjeras otro WTA dubultspēļu titulu. Pirmais viņai bija februārī tādas pašas nozīmes turnīrā Sanktpēterburgā kopā ar polieti Alicju Rosolsku.

Ostapenko un Savčuka šodienas mačā visu laiku bija iedzinējos un 2. setā neļāva pretiniecēm izservēt maču, no 3:5 uzvarot trīs geimos pēc kārtas. Pēc tam setu izservēt nespēja Latvijas un Ukrainas duets, turklāt Aļonai ar pārinieci arī bija divas setbumbas pie rezultāta 6:5, 40:30. Savčuka divreiz pēc kārtas vāji saservēja, un pretinieces ar Grēnefeldes pūlēm panāca izlīdzinājumu.

Ostapenko ar pārinieci taibreikā atspēlēja trīs mačbumbas, bet pēc tam nespēja realizēt vēl divas setbumbas, ieskaitot vienu ar savu servi pie rezultāta 9:8. Ostapenko trāpīja labu pirmo servi, bet Savčuka pēc tam kļūdījās spēlē pie tīkla. Pretinieces drīz ar precīzu tenisu pie tīkla atspēlēja ceturto setbumbu un punktu garajam taibreikam pielika ar ceturto mačbumbu, kuras izspēlē Aļonai neveiksmīgs "volley" mēģinājumus.

Aļona pirms gada ar Štutgartes titula iegūšanu nopelnīja 470 reitinga punktus, no kuriem šogad aizstāvēti tikai 100. Tikmēr pozitīvais ir enerģijas pietaupīšana daudz svarīgākajam vienspēļu turnīram. Tas viņai turpināsies piektdienas vakarā plkst. 21:30 ar maču pret Karolīnu Pliškovu.


, 2018-04-26 20:33, pirms 6 gadiem
Aļonai ar Atavo vajadzētu kopā uz māla spēlēt kā pērn. šogad būtu labāk, uz citiem segumiem nebūs tas
, 2018-04-26 23:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.