Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis izlaiž uzvaru sezonas pirmajā mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis izlaiž uzvaru sezonas pirmajā mačā
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Ar nenosargātu pārsvaru 2016. gada tenisa sezonu otrdien sāka Latvijas trešais numurs Miķelis Lībietis, kurš Baku "Futures 10 000" sērijas turnīra 1. kārtā nespēja izservēt maču.

Ranga 690. vietā esošais Lībietis, kurš turnīrā bija izlikts ar ceturto numuru, trīs setos piekāpās Krievijas tenisistam Iļjam Ļebedevam (ATP 1080.) – 7:6(5), 4:6, 6:7(5).

Mača 1. setā breikbumbu nebija, bet Lībietim taibreikā izdevās uzvarēt no 2:4. Tādu pašu deficītu viņam bija pa spēkam atspēlēt arī 2. setā, taču pie rezultāta 4:5 zaudēta serve, kas nozīmēja neveiksmi arī visā setā.

Savukārt 3. setā Lībietis 11. geimā ar astoto breikbumbu šajā setā tika pie breika, bet pie rezultāta 6:5, servējot par uzvaru mačā, tika nobreikots "sausā". Ļebedevam līdz tam brīdim setā nebija nevienas breikbumbas. Tūlīt sekojošajā taibreikā vienīgais minibreiks bija 11. punkta izspēlē, kuru Lībietis zaudēja ar otro servi.

Lībietis Azerbaidžānas galvaspilsētā, kur mači notiek uz paklāja seguma, spēlēs vēl dažas nedēļas. Pirmā no tām gan vēl nav galā, jo Miķelim šonedēļ arī dubultspēles kopā ar Jaunzēlandes tenisistu Benu Maklahlanu. Turnīra trešais duets pirmajā mačā ar 6:3, 6:4 pieveica Lielbritānijas un Čehijas komandu Džo Kūpers/Mihals Koņecnijs.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-26 17:38, pirms 8 gadiem
kaut kā neparsteidz. Katrs savā vietā rangā, bet latvijas tenisisti nodarbojas uzvaru izlaišanu. Arī kundzes arī ir ar šo pašu niķi