Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Rosols: "Gulbis otrajā setā sāka servēt daudz labāk"

Rolands Eliņš

Rosols: "Gulbis otrajā setā sāka servēt daudz labāk"
Lukašs Rosols
Foto: AFP/Scanpix

Čehu tenisists Lukašs Rosols pēc vakardienas panākuma pār Ernestu Gulbi (4:6, 6:7(4) atzinis, ka spēle bijusi grūta, it īpaši otrajā setā, kad Latvijas sportists sācis servēt daudz labāk.

"Vienmēr ir tā, ka titulu aizstāvēt nav viegli," pēc mača norādīja Lukašs Rosols, Vinstonseilemas turnīra pagājušā gada uzvarētājs. "Pārspēt Ernestu Gulbi jau pirmajā kārtā bija grūts uzdevums. Zaudēju viņam pirms divām nedēļām Monreālas otrajā kārtā, taču esmu priecīgs, ka izdevās paildzināt manu uzvaru sēriju šeit, Vinstonseilemā."

"Taču katrs mačs ir citāds, un es jau kopš ceturtdienas biju ieradies šeit un varēju pierast pie korta seguma, kas ir nedaudz citāds, bet vismaz man tas patīk," turpināja Rosols. "Otrajā setā man izdevās noservēt ļoti labi."

Gulbis vakar tā arī ne reizi nesalauza pretinieka servi, taču Rosols atzina situācija neesot bijusi nemaz tik vienkārša: "Centos koncentrēties katrai atsevišķai izspēlei. Ernests otrajā setā sāka servēt daudz labāk, un man palika arvien grūtāk."

Rosols nākamajā kārtā sacentīsies ar poli Ježiju Janoviču, ar kuru tikās arī iepriekšējā gada finālā. Rosols šonedēļ piedzīvojis smagu kritienu ATP rangā, atkāpjoties uz 86. vietu, taču pats ar cerībām raugās uz turpmāko sezonu: "Labi, ka līdz gada beigām man vairs nebūs jāaizstāv iepriekšējie punkti. Varu mierīgi spēlēt bez papildus spiedienu. Esmu vienkārši priecīgs, ka varu palikt ranga simtniekā. Šī man nav izdevusies ļoti laba sezona."

Izmantotie resursi:
Official Site of Men's Professional Tennis...

  -1 [+] [-]

, 2015-08-25 10:17, pirms 9 gadiem
Radošs teksts, spēcīgi teikts: "Šī man izdevusies nav ļoti laba sezona."

  -1 [+] [-]

, 2015-08-25 10:32, pirms 9 gadiem
Vidzemes latgalis rakstīja: Radošs teksts, spēcīgi teikts: "Šī man izdevusies nav ļoti laba sezona."
Priekš Aliņberja tā jau ierasta lieta

     [+] [-]

, 2015-08-25 11:30, pirms 9 gadiem
hoorai rakstīja: Priekš Aliņberja tā jau ierasta lieta
Bet jāsaka, ka ātri gan salaboja.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-25 13:10, pirms 9 gadiem
Tas nav vienīgais feileris tekstā.

Šis arī iespārda: "Varu mierīgi spēlēt bez papildus spiedienu."

     [+] [-]

, 2015-08-25 15:17, pirms 9 gadiem
jaaa, vakara skatiiijos to video, kas ķērās un raustiijaaas, beigaas ar sliktu gariiigo gu;leet devos