Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai reta uzvara, Podžus viegli tiek ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai reta uzvara, Podžus viegli tiek ceturtdaļfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Tobias Fröhlich

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 277.) Horbas ITF 25 000 turnīra 1. kārtas mačā ar 6:4, 3:6, 6:2 uzvarēja Francijas tenisisti Alisi Rami (WTA 522.), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Diāna Marcinkevičai šodien uz Vācijas māla gūtā uzvara ir tikai trešā uzvara pēdējos 16 mačos, dodot piecus punktus. Diāna divas uzvaras pēc kārtas nav spējusi gūt kopš marta beigām, kad sasniedza pusfinālu ITF 15 000 turnīrā Harvā. Tas šogad arī ir vienīgais turnīrs, kur Marcinkeviča uzvarējusi 2. kārtas mačā.

Horbas turnīrā ar piekto numuru izliktā Marcinkeviča ceturtdien 2. kārtas mačā tiksies ar rumānieti Irinu Fetekau, kura pašreiz WTA rangā atrodas 436. vietā, tas ir par septiņām pozīcijām augstāk nekā viņas pagājušajā nedēļā sasniegtais rekords.

Viļņas "Futures 15 000" turnīrā ar trešo numuru izliktais Mārtiņš Podžus (ATP 600.) nedēļas otrajā mačā ar 6:3, 6:2 sagrāva 17 gadus veco krievu Matveju Miņinu (ATP 1133.), šogad piekto reizi sasniedzot "Futures" līmeņa ceturtdaļfinālu, ar to nopelnot divus punktus. Podžus šosezon tālāk par ceturtdaļfinālu bijis tikai vienā turnīrā – maijā Vislā, kur viņš zaudēja finālā.

Roberts Grīnvalds (ATP 1701.) līdz ceturtdaļfinālam netika, 2. kārtas mačā ar 2:6, 6:2, 1:6 zaudējot Lietuvas tenisistam Robertam Vrzesinskim (ATP 1465.). Grīnvaldam tagad "Futures" 2. kārtas mačos ir 0-2 bilance, pirmais zaudējums piedzīvots pagājušā gada vasarā Rīgas turnīrā. Tāpat kā toreiz, arī šonedēļ Lietuvā iegūts viens reitinga punkts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja