Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Putincevai sagrāve pret māsām Viljamsām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Putincevai sagrāve pret māsām Viljamsām
Aļona Ostapenko un Jūlija Putinceva
Foto: Christopher Levy

Aļona Ostapenko trešdien beidza uzstāšanos "French Open", dubultspēļu sacensību 1. kārtā kopā ar Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu divos setos zaudējot māsām Serēnai un Venusai Viljamsām – 2:6, 2:6.

Titulētās māsas Viljamsas, kuras divreiz (1999, 2010) uzvarējušas arī "French Open", "Grand Slam" kopā nebija spēlējušas kopš 2014. gada "US Open", bet šogad viņām pirms došanās uz Parīzi bija tikai viens turnīrs, Romā zaudējot jau 1. kārtā.

Ostapenko kopā ar Putincevu šogad spēlēja arī "Australian Open" un arī tur zaudēja jau pirmajā mačā, abos setos nenoturot breika pārsvaru un ar 4:6, 3:6, piekāpjoties Ķīnas komandai Jifana Su/Saisaja Čžena. Par piedalīšanos vienā mačā Parīzē pienākas 4750 eiro.

Šodienas mačā tikai vienreiz izdevās noturēt servi jeb trīs no četriem geimiem iegūti ar breikiem. Ostapenko un Putinceva 1. setā divreiz bija vadībā ar breiku, bet no 2:1 zaudēja sešus geimus pēc kārtas.

Atgādinām, ka Ostapenko "French Open" vienspēļu turnīrā 1. kārtā ar 4:6, 5:7 piekāpās Japānas sportistei Naomi Osakai. Aļona tādējādi pirmajā mačā gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīrā šogad zaudējusi pirmajos divos "Grand Slam" turnīros.