Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sevastovas duets arī Maiami zaudē māsām Čanām

Ostapenko un Sevastovas duets arī Maiami zaudē māsām Čanām
Aļona Ostapenko
Foto: EPA/Scanpix

Aļonas Ostapenko un Anastasijas Sevastovas komandai joprojām neizdodas gūt pirmo uzvaru WTA turnīros, sestdien "Premier Mandatory" kategorijas turnīrā Maiami ar 1:6, 4:6 zaudējot spēcīgākajām māsām Čanām no Taivānas.

Latiša pašreiz rangā atrodas 1. vietā, bet Haočinai 17. vieta. Salīdzinājumam – mūsu komandā tikai viena Top 100 dubultspēļu tenisiste Ostapenko (#35) personā, bet Sevastovai 126. vieta. Divu Top 20 vienspēļu tenisistu apvienošanās vienā komandā negarantē panākumus dubultspēlēs. Sevišķi tad, kad jāspēlē pret elites līmeņa tenisistēm, kurām ir ļoti labi noslīpēta sadarbība.

Ostapenko un Sevastovai māsas Čanas tika ielozētas arī Indianvelsas turnīra 1. kārtā, kur mūsu komanda Āzijas sportistēm zaudēja ar 2:6, 3:6. Šoreiz pieci geimi sakrāti citādākā mačā. Latvijas pāris 2. setā bija vadībā ar 4:1, turpinājumā zaudējot piecos geimos pēc kārtas.

Breiks septītajā geimā tika zaudēts, kad sagurusi servēšana Sevastovai. Čanas astotajā geimā no 0:40 atspēlēja četras breikbumbas pēc kārtas, panākot izlīdzinājumu 4:4, nevis rezultātam kļūstot 5:3, bet pēc tam izcēlās ar vēl vienu breiku (šoreiz Ostapenko servēšana), kad trīs reizes bija precīzākas garajās izspēlēs. Mūsu tenisistēm pēdējā geimā bija divas breikbumbas, Ostapenko divreiz pēc kārtas nespēja savaldīt savu spēcīgo uzbrukumu.

Kamēr Ostapenko sestdien bija tikai dubultspēle, Sevastova pirms tam devās kortā arī uz vienspēli pret Viktoriju Azarenku. Dubultspēle notika pusotru stundu pēc zaudējuma Baltkrievijas tenisistei trīs setu mačā, kas ilga 2:09 stundas.

Zaudējums arī Maiami turnīra 1. kārtā nozīmē to, ka Latvijas duetam WTA turnīros pagaidām uzvaru nav (0-3), pirms abiem turnīriem Amerikā neveiksmi pirmajā cīņā ciešot arī februārī Dubaijā. Ostapenko un Sevastova pirms tam guva divas uzvaras "Fed Cup" mačos Tallinā, kur bija daudz zemāka līmeņa pretinieces. Šogad pirmoreiz spēlēšana kopā notiek izlases dēļ.


, 2018-03-25 12:07, pirms 6 gadiem
Gan jau iespēlēsies!
, 2018-03-25 12:50, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Gan jau iespēlēsies!
Domājams, ka Sevastovas nogurums arī nedaudz ietekmēja iznākumu
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.