Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismanei neizdodas iekļūt "Australian Open" pusfinālā

Vismanei neizdodas iekļūt "Australian Open" pusfinālā
Daniela Vismane
Foto: Martin Sidorjak

"Australian Open" meiteņu turnīrā uzstāšanos ceturtdien pabeidza 17 gadus vecā Latvijas tenisiste Daniela Vismane, kura ceturtdaļfināla mačā ar 3:6, 4:6 zaudēja Elizabetai Kočareto. Itālijas tenisiste sev sagādāja lielisku dāvanu 17. dzimšanas dienā.

Piecus mēnešus jaunākā Kočareto, kurai junioru rangā ir 37. vieta, bija 25. numura Vismanes pirmā Top 40 pretiniece turnīrā, un iepriekš rangā daudz zemāk esošās pretinieces pieveikusī Vismane pirmo sava līmeņa šķērsli pārvarēt nespēja. Vismane 1. setā divreiz bija vadībā ar breiku, bet no 3:2 zaudēja septiņos geimos pēc kārtas. Lai arī 2. setā izdevās atspēlēt abus breikus, zaudējumu novērst nebija lemts.

Abām tenisistēm tā bija trešā tikšanās, iepriekš divreiz sacenšoties uz māla seguma pagājušajā sezonā turnīros Itālijā. Pirmajā cīņā ar 6:0, 5:7, 6:1 pārāka bija Vismane, bet Kočareto nākamajā nedēļā revanšējās ar diviem "sausajiem" setiem un 4:6, 6:0, 6:0 uzvaru.

Vismane ceturto reizi spēlēja junioru "Grand Slam" turnīrā, tagad vienreiz esot piedalījusies katrā no četriem lielajiem turnīriem. Ceturtdaļfināls viņai ir labākais rezultāts, pirmajos trīs turnīros spējot gūt tikai vienu uzvaru. Ceturtdaļfināls labākais sasniegums ir arī Kočareto, kurai Austrālijā ir tikai otrais "Grand Slam" turnīrs.

Vismanes starts Melburnā bija iespējams, pateicoties Starptautiskās Tenisa federācijas "Grand Slam" Attīstības fonda nodrošinātajam finansējumam, kas viņai palīdzēja arī augustā doties uz "US Open".


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-25 08:05, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Itāliete ir jaunāka pat Vismani taču uz viņas fona izskatās pēc labi trenēta kačaka. Laikam Vismanei joprojām ir lielas problēmas ar finansēm vai arī viņa ir neticami slinka kā Gulbis. Līdz 50 vietai varbūt tiks, bet par uzvaru pār Aļonušku viņa var nesapņot.
Viss skaidrs par tevi! Stulbums vai nejēga tenisā! Nevajag te gaisu bojāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-25 08:16, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Un ko nepareizi es pateicu? Ja viņa fiziski atpaliek no jaunākas meitenes tad ir tikai 3 varianti - problēmas ar veselību, problēmas ar finasnēm vai arī slinka kā Gulbis.
Optimālo formu viņa droši vien sasniegs tikai Sevastovas vecumā.
Dienvidu zemēs jaunieši ātrāk nobriest.
Otrkārt, tenisā jau nav visiem jābūt kačokiem kā Nadalam, lai varētu labi spēlēt. Atceries, bija tāda Ana Ivanoviča - tieva kā maikste un gāza kalnus (kamēr nelaimīgi nesamīlējās).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-25 08:37, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Ivanovičas vienīgais popularitātes iemesls bija tas ka viņa bija smuka, bet kā spēlētāja vājāka pat par Kerberi. Viņai tikai 1 GS karjerā, tik pat cik Aļonai 20 gados, bet slava gandriz vai kā brāļiem Wiljamsiem.

Šeit ir Vismane no iepriekšējās spēles.
https://www.youtube.com/watch?v=6WqlCncJpm0
Izcīnīt GS tomēr ar skaistām acīm un figūru vien nevar. Ir jābūt kaut kam vairāk apakšā. Ivanovičai bija spēja ķermeņa kustību pārnest sitiena jaudā.
Diemžēl love storijs pārvilka svītru turpmākiem panākumiem. Nebūtu tas, gan jau viņa dabūtu vēl kādu GS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-25 10:33, pirms 6 gadiem
Arī ceturtdaļfināla sasniegšana nav slikti. Ja vēl finances ierobežotas tad vispār. Vismane izskatās labāk par Marcinkēviču
, 2018-01-25 12:47, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Arī ceturtdaļfināla sasniegšana nav slikti. Ja vēl finances ierobežotas tad vispār. Vismane izskatās labāk par Marcinkēviču
Vajadzēja noskatīties Halepa-Kerbere un tad doties pašai noplosīties
Žēl, uzvara būtu devusi apsolīto 15.vietu rangā.
WTA rangā pirmās 3 ir Danielas tipa spēlētājas, tā kā jācīnās sakostiem zobiem.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs zaudējis vienu punktu, taču pakāpies no 389. uz 388. vietu.