Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova pārspēj Dekmeijeri Bronksas ITF turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova pārspēj Dekmeijeri Bronksas ITF turnīrā
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī sācies Bronksas ITF tenisa turnīrs, kurā piedalās divas Latvijas tenisistes – Anastasija Sevastova un Līga Dekmeijere. Abas latvietes tikās dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēlē un pārāka izrādījās Anastasija ar savu pārinieci – 7:6(5), 6:4.

Bronksas ITF sacensības ar balvu fondu 100 000 ASV dolāru par savu pēdējo sagatavošanās turnīru pirms „US Open” šonedēļ ir izvēlējušās divas Latvijas tenisistes - Anastasija Sevastova un Līga Dekmeijere. Anastasija nolēma startēt kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs, bet Līga tikai dubultspēlēs. Kā pirmā mūsu sportistēm bija dubultspēļu cīņa, kurā abas latvietes stājās tīkla pretējās pusēs.

Dekmeijeres pāriniece turnīrā bija kanādiete Marija Īva Peletjē un viņu duets sacensībās tika izlikts ar otro numuru. Tikmēr Sevastova par savu pārinieci bija sarunājusi Lielbritānijas sportisti Annu Ketovangu. Līdzīgā spēlē panākumu guva Sevastovas un Ketovangas duets – 7:6(5), 6:4, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kurā pretiniekos stāsies kāds no mājinieču duetiem. Par pirmās kārtas uzvaru abas sportistes nopelnījušas pa 40 reitinga punktiem, kamēr Dekmeijere un Peletjē ieguva pa vienam punktam.

Līgai tagad nākamais starts „US Open”, kurā viņa spēlēs duetā ar vācieti Angeliku Kerberi, bet Anastasijai šodien priekšā Bronksas vienspēļu turnīra cīņa. Mūsu sportiste turnīrā ir izlikta ar 6. numuru un pirmajā cīņā tiksies ar austrālieti Sofiju Fergusoni (WTA 113.). Atgādinām, ka arī pērn Sevastova spēlēja Bronksā, pārvarot vienu vienspēļu turnīra kārtu.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-08-24 10:18, pirms 14 gadiem
Cienījamais autor, vai mūsu meitenes kādreiz ir spēlējušas kopā?

     [+] [-]

, 2010-08-24 10:26, pirms 14 gadiem
nekur taalu jau Līgai nav jaadodaas... Bronksa jau turpat NY vien ir.

     [+] [-]

, 2010-08-24 10:32, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Cienījamais autor, vai mūsu meitenes kādreiz ir spēlējušas kopā?
Federācijas kausa izcīņā ir gan

     [+] [-]

, 2010-08-24 15:00, pirms 14 gadiem
Zheel nezinaaju buutu aizgaajis , bet autoram zinaashanai Bronksa ir viens no NY pilseetas rajoniem tapat kaa Bruklina, Manhetena, Kvinsa u.t.t.

     [+] [-]

, 2010-08-24 17:45, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Zheel nezinaaju buutu aizgaajis , bet autoram zinaashanai Bronksa ir viens no NY pilseetas rajoniem tapat kaa Bruklina, Manhetena, Kvinsa u.t.t.
ir ir zinaams.. paaris neveikli teikumi tik riita agrumaa

     [+] [-]

, 2010-08-24 21:55, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka Dekmeijerei pamazām noriets arī dubultspēlēs. Laikam O.S. nespīd pat dubultspēlēs. Bet Sevastova...