Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko Īstbornā izvairās no 2010. gada čempiones Makarovas

Ostapenko Īstbornā izvairās no 2010. gada čempiones Makarovas
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko nākamajā nedēļā Īstbornā aizvadīs pirmo turnīru kopš uzvaras "French Open" un "Premier" sacensību 2. kārtā sacentīsies ar Spānijas tenisisti Karlu Suaresu Navarro, kura 1. kārtas mačā izslēdza uz zālāja labi spēlējošo Jekaterinu Makarovu.

Īstbornā notiks "Premier" līmeņa turnīrs, kas nozīmē spēcīgu sastāvu, turklāt šoreiz pēdējā nedēļā pirms "Grand Slam" turnīra (3. jūlijā sāksies Vimbldona) spēlēs ļoti daudz elites spēlētājas – Īstbornā startēs astoņas no pirmā desmitnieka tenisistēm. No Top 10 šeit nebūs tikai pēdas savainojumu guvušās Eļinas Svitoļinas un sezonu beigušās Serēnas Viljamsas.

Vējainajā Īstbornā no 1. kārtas brīvas Top 16 izsētās spēlētājas, ieskaitot ranga 13. vietā esošo Ostapenko, kurai šajā turnīrā ir 10. numurs. Aļona pērn savā debijā sāka no 1. kārtas, kur pieveica savu vienaudzi Darju Kasatkinu, bet otrajā mačā zaudēja Dominikai Cibulkovai.

Neskatoties uz izsētās spēlētājas statusu, jau pēc izlozes bija skaidrs, ka Aļona savā pirmajā mačā kopš "French Open" triumfa tiksies ar laba līmeņa tenisisti, kura bijusi ranga pirmajā desmitniekā – Jekaterinu Makarovu vai Karlu Suaresu Navarro. Aļonai tika labākais variants, jo Suaresa Navarro 2010. gada Īstbornas čempioni Makarovu, kura šeit septiņas reizes tikusi vismaz līdz ceturtdaļfinālam, 1. kārtas mačā apspēlēja ar 6:3, 6:1. Spāniete savstarpējos mačos dominē ar 6-2 bilanci un perfektu 2-0 uz zālāja, kas Makarovai ir daudz ērtāks segums. Suaresa Navarro labāk spēlē uz māla un "hard".

Aļona ar pieredzējušo spānieti vienreiz jau ir tikusies uz zālāja un viņu 2015. gadā Vimbldonā savā "Grand Slam" debijā ļoti iespaidīgi sagrāva ar 6:2, 6:0. Ostapenko ar bijušo pasaules sesto raketi un šobrīd 26. vietā esošo Navarro otro reizi tikās pērn Dohas finālā, kur uz "hard" seguma viņai zaudēja ar 6:1, 4:6, 4:6, toreiz pēdējā setā nenosargājot breika pārsvaru.


, 2017-06-25 15:39, pirms 7 gadiem
Pirmā pretiniece veiksmīga tikai kurš gan zina kāds Aļonai būs noskaņojums pirmajā turnīrā pēc RG triumfa...
, 2017-06-25 18:30, pirms 7 gadiem
lai cik būtu veiksmīga izloze, variants ar sančesu tāpat nav no vieglākajiem
, 2017-06-26 03:14, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: lai cik būtu veiksmīga izloze, variants ar sančesu tāpat nav no vieglākajiem
Tur jau tā lieta ka par kaut kādu veiksmīgu izlozi runāt galīgi nevietā!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.