Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Dabrovski 55 minūtēs uzvar pirmās kārtas cīņā Dohā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Dabrovski 55 minūtēs uzvar pirmās kārtas cīņā Dohā
Aļona Ostapenko un Gabriela Dabrovski Dohā pirms diviem gadiem. Foto: Sipa Press/Scanpix

2018. gada Dohas "Premier 5" turnīra čempiones Aļona Ostapenko un Gabriela Dabrovski pēc viena gada pārtraukuma atkal spēlē kopā Katarā, kur 1. kārtā ar 6:2, 6:2 viegli uzvarēja ASV un Gruzijas pāri Keitlina Kristiana/Oksana Kalašņikova.

Ostapenko pirms diviem gadiem Dohā kopā ar Dabrovski izcīnīja savu trešo un arī vērtīgāko dubultspēļu titulu. Deviņu titulu īpašniecei Dabrovski ir viena nozīmīgāka trofeja, to 2017. gadā iegūstot Maiami "Premier Mandatory" sērijas turnīrā ar ķīnieti Jifanu Su.

Ostapenko ar Kanādas tenisisti pērn Dohā titulu neaizstāvēja, spēlējot ar citām pāriniecēm. Dabrovski kopā ar savu tolaik pastāvīgo pārinieci Su zaudēja 1. kārtā, bet Ostapenko kopā ar krievu vienaudzi Veroniku Kudermetovu sasniedza pusfinālu.

Latvijas un Kanādas duets Dohā izsēts ar sesto numuru. Dabrovski rangā ir 7. vietā, bet Ostapenko ir 23. Viņa pēc "Australian Open" ceturtdaļfināla sasniegšanas pacēlās uz rekordaugsto 18. vietu, bet pēc Dohas un Dubaijas turnīru punktu zaudēšanas (ceturtdaļfināls un pusfināls) izkrita no Top 20.

Ostapenko septīto reizi spēlē kopā ar Dabrovski, sakrājot 16-5 bilanci. Viņas piecos no sešiem iepriekšējiem turnīriem sasniedza vismaz ceturtdaļfinālu, ieskaitot šīs sezonas pirmo turnīru kopā – "Australian Open".

Iekļūšana Dohas turnīra 2. kārtā dod 105 reitinga punktus. Nākamais mačs būs otrdienas vakarā ap plkst. 18:00 pret Krievijas tenisistēm Jekaterinu Aleksandrovu un Annu Bļinkovu. Aļonai pirms tam, plkst. 14:30, vienspēļu turnīra 2. kārtas cīņa pret čehieti Barboru Stricovu.

     [+] [-]

, 2020-02-24 22:17, pirms 4 gadiem
TOP 10 dublenēs izskatās ka varēs tikt.

     [+] [-]

, 2020-02-24 22:56, pirms 4 gadiem
O! Vēl nav tik speķaina bildē!