Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei Melburnā pirmais "Grand Slam" ceturtdaļfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei Melburnā pirmais "Grand Slam" ceturtdaļfināls
Daniela Vismane
Foto: Elizabeth Bai/Tennis Australia

"Australian Open" ceturtdaļfinālā trešdien iekļuva 17 gadus vecā Latvijas tenisiste Daniela Vismane, kura 3. kārtas mačā ar 3:6, 6:3, 6:2 pieveica divus gadus jaunāko Krievijas pārstāvi Darju Fraimanu. Vismanei Melburnā būs pirmais junioru "Grand Slam" ceturtdaļfināls.

Junioru ranga 25. vietā esošā Vismane, kura Melburnā izsēta ar 13. numuru, 95. pozīcijas īpašnieci Fraimanu pieveica arī abu pirmajā tikšanās reizē, kas bija pagājušajā gadā māla seguma turnīrā Itālijā, kur notikušajā mačā Vismane uzvarēja ar 6:2, 6:4. Šodien uz "hard" seguma Danielai klājās daudz grūtāk, turklāt pēdējā setā viņa bija iedzinējos ar breiku (0:2), bet neļāva pretiniecei iegūt trīs geimu pārsvaru un pati izcēlās ar sešu pēc kārtas uzvarētu geimu sēriju.

Abas tenisistes maču pabeidza ar negatīvu tīri uzvarēto izspēļu un nepiespiesto kļūdu attiecību. Vismane paveica vairāk uzbrukumā, tāpēc varēja atļauties uzvarēt ar tik daudz kļūdām. Vismanei 39 tīri uzvarētas izspēles un 51 nepiespiestā kļūda, bet Fraimanai šajos rādītājos 11 un 34. Jāatzīmē arī Danielas spēle pie tīkla, kas bija teju perfekta – 12/13.

Vismanei Melburnā ir ceturtais "Grand Slam" pamatturnīrs, vismaz vienu reizi uzspēlējot visos četros lielajos turnīros. Līdz šim viņai bija tikai viena uzvara (pērn Parīzē), bet tagad ar trim uzvarām sasniegts pirmais "Grand Slam" ceturtdaļfināls.

Viņa līdz tam tikusi, izmantojot veiksmīgu sietu – Daniela līdz šim visos mačos uzvarējusi rangā zemāk esošas neizsētās spēlētājas, un tāda pretiniece viņai būs arī ceturtdaļfinālā, kur rīt plkst. 2:00 jātiekas ar Itālijas tenisisti Elizabetu Kočareto (#37), kurai tieši rīt būs 17. dzimšanas diena. Abas pagājušajā gadā divreiz sacentās māla turnīros, katrai gūstot pa vienai uzvarai.

Dubultspēļu turnīrs Vismanei beidzās ar zaudējumu 2. kārtā, kur viņa kopā ar Bulgārijas tenisisti Gerganu Topalovu nespēja izrādīt nopietnu pretestību ASV pārim Deleina Hjuita/Peitona Stīrnsa – 3:6, 0:6.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-24 08:58, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Es taču saku ka viņa būs 50niekā.
junioros droši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-01-24 09:15, pirms 6 gadiem
Skatos, te jau komentāros sadzimuši Nostradamusi ...

     [+] [-]

, 2018-01-24 10:29, pirms 6 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Skatos, te jau komentāros sadzimuši Nostradamusi ...
Nau jau tik traki. Daudzmaz jau junioru rangs korelējas ar pieaugušo.
redzēs, kas tur ar naudām, FO noteikti nospēlēs vēl junioros. Pirmais, ko viņa izdarīs, kļūs par LV 3.numuru.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 11:17, pirms 6 gadiem
Prieks, ka ir daudzsološa jaunā spēlētāja. Nevajag aizmirst, ka Sevastovai aprīlī paliks jau 28. Lai Dievs dod viņai veselību, bet jebkurā gadījumā, domāju, ka daudz vairāk par 3-4 sezonām augstākā līmeņa sacensībās ar labiem rezultātiem viņai nebūs. Tajā pat laikā Ostapenko paliks tikai 21. Ilgtermiņā domājot par Federation Cup, pēc tiem pašiem 3-4 gadiem vajadzētu būt ļoti kvalitatīvai maiņai, kas aizstātu Sevastovu vai to pašu Ostapenko, ja nu viņa nevarētu spēlēt.

     [+] [-]

, 2018-01-24 13:05, pirms 6 gadiem
Grūti spriest par izredzēm ,ja nav reāli redzēta kā spēlē,pēc rezultātiem un ambīcijām liekas vēl viena top tenisiste top,lai meiteni šogad veicas tikt top 100 WTA.