Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus un Semeņistaja zaudē ITF ceturtdaļfinālu mačos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus un Semeņistaja zaudē ITF ceturtdaļfinālu mačos
Mārtiņš Podžus. Foto: www.prezidentotaure.lt

Mārtiņš Podžus Šarmelšeihas ITF M15 turnīra ceturtdaļfinālā izstājās pēc nospēlēta viena seta, bet Darja Semeņistaja Monastīras W15 ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu sīvā mačā, kas ilga divas stundas un 12 minūtes.

Mārtiņš Podžus (ATP 423.) šodien Ēģiptē nospēlēja tikai 31 minūti – tik neilgs bija ceturtdaļfināla mačs pret Nīderlandes tenisistu Giju Brouveru (ATP 499.), Latvijas otrajam numuram ciešot zaudējumu ar 2:6.

Tā beidzās Mārtiņa septiņu uzvaru sērija, kas sākās aizpagājušajā nedēļā turpat, Šarmelšeihā, kur Podžus izcīnīja septīto "Futures" titulu. Viņš šodien uzvaras gadījumā būtu atkārtojis karjeras garāko sēriju – Podžus divreiz uzvarējis astoņās cīņās pēc kārtas.

Darja Semeņistaja (WTA 1191.) Tunisijā ar 6:7(6), 4:6 zaudēja francūzietei Alisei Robei (WTA 755.). Viņa pēdējoreiz vadībā bija 1. seta taibreikā pie rezultāta 3:2.

Darjai tas bija karjeras otrais ITF ceturtdaļfināls. Viņa arī pirmo sasniedza un tajā zaudēja Monastīrā pirms trim nedēļām. Gan Podžus, gan Semeņistaja cietā seguma turnīros šonedēļ nopelnīja divus reitinga punktus.