Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Zviedriem pievienojas Lindšteds, dueli uzsāks M.Podžus pret Imeru

Zviedriem pievienojas Lindšteds, dueli uzsāks M.Podžus pret Imeru
Eliass Imers pret Mārtiņu Podžus

Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 1.grupas mačā starp Latvijas un Zviedrijas komandām šodien notika izloze, kurā tika noteikta spēļu secība. Piektdien kā pirmais no mūsējiem kortā dosies Mārtiņš Podžus, tiekoties ar Eliasu Imeru, bet pēc tam viņa brāļis Jānis spēkosies ar Kristianu Lindelu. Dubultspēlēs zviedriem palīdzēs arī ranga 18.numurs Roberts Lindšteds, kurš tikko ieradies Jenčepingā.

Šajā nedēļas nogalē notiks tikai divi Deivisa kausa izcīņas dueļi – abi par vietas saglabāšanu 1.grupā. Āzijas/Okeānijas grupā tiksies Jaunzēlandes un Taivānas komandas, bet Zviedrijā viesosies Latvijas komanda.

Latvijas un Zviedrijas komandām šī būs pirmā savstarpējā cīņa, līdz ar to mājinieki tika noteikti ar izlozes palīdzību. Tā bija sekmīga skandināviem, kuri šo dueli organizē Jenčepingas pilsētā. Zviedrijai ir sena tenisa tradīcijas, tomēr jau otro gadu pēc kārtas viņi nokļuvuši pie izkrišanas robežas no šīs grupas. Zemāk par 1.grupu viņi vēl nav bijuši nekad. Tikmēr Latvija vēl nekad nav spējusi saglabāt vietu 1.grupā divus gadus pēc kārtas.

Mūsu komandas sastāvā kapteinis Kārlis Lejnieks iekļāvis Mātiņu Podžus, Jāni Podžus, Miķeli Lībieti un debitantu Miku Losbergu. Tikmēr zviedru kapteinis Fredriks Rosengrens īsi pirms izlozes mainīja vienu spēlētāju - Izaka Arvidsona vietā komandai pievienojies zviedru šī brīža labākais dubultspēļu spēlētājs Roberts Lindšteds (ATP 18.). Viņa pārinieks dubultspēlē būs Johans Brunstroms, bet vienspēlēs paredzējuši piedalīties Kristians Lindels un Eliass Imers.

Izlozē tika nolemts, ka dueli atklās Latvijas izlases pirmā numura Mārtiņa Podžuscīņa pret Eliasu Imeru, bet pēc tam viņa brālis Jānis spēkosies ar Kristianu Lindelu. Jāpiemin, ka vienspēļu rangā abi zviedri ir trešajā simtā.

Pirmās spēles sākums piektdien 15:00 pēc vietējā laika (16:00 pēc Latvijas laika). Diemžēl video formātā šīs spēles nebūs vērojamas – tās netiks translētas ne vietējā televīzijā, ne internetā. Zviedri gan sola teksta tiešraidi. Sīkāku informāciju par maču norises gaitu piedāvās Sportacentrs.com videoreportāžās no Jenčepingas.


, 2014-10-23 15:21, pirms 9 gadiem
gulbis bus
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

Vismane sasniedz W35 ceturtdaļfinālu Spānijā

Katalonijas pilsētā Terasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/8 finālā uzvarēja Jekaterinu Reingoldu - 6:2, 7:6(3).
Darja Semeņistaja. Foto: openblslimoges.fr
3

Antaljas "čelendžerī" Semeņistaja sāk ar uzvaru

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā sācies "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja pārspēja pirmajā kārtā pārspēja francūzieti Karolu Monē - 6:0, 6:3.