Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Sabaļenkas komanda grauj debijas mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sabaļenkas komanda grauj debijas mačā
Aļona Ostapenko. Foto: AP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Baltkrievijas pirmo raketi Arinu Sabaļenku Uhaņas "Premier 5" dubultspēļu turnīra 1. kārtas mačā ar 6:3, 6:2 sagrāva ar piekto numuru izsēto Slovēnijas un Spānijas duetu Andreja Klepača/Marija Hosē Martinesa Sančesa.

WTA dubultspēļu ranga 41. vietā esošā Ostapenko pirmoreiz startē kopā ar Sabaļenku, kurai ir 59. vieta. Šodien uzvarētās pretinieces, kuras ir dubultspēļu speciālistes, dala 14. vietu. Slovēnijas un Spānijas komandai bija divkārša problēma, jo ļoti spēcīga sita abas pretinieces. Ostapenko ar pārinieci jaudīgi dominēja, pretiniecēm liekot ļoti daudz spēlēt aizsardzībā.

Ostapenko Uhaņas dubultspēļu turnīrā piedalās otro reizi. Debijas turnīrs 2016. gadā beidzās pēc nospēlētiem tikai četriem geimiem, kad viņa ar Simonu Halepu izstājās mačā pret tā laika "US Open" čempionēm Betāniju Mateku-Sendsu un Luciju Šafāržovu – 1:3. Ostapenko Halepai ar bumbiņu trāpīja pa kreiso ausi, Rumānijas tenisiste nolēma neturpināt maču.

Šogad sasniedzot 2. kārtu, Ostapenko nopelnījusi 105 punktus. Aļona vienu no saviem trim WTA dubultspēļu tituliem izcīnījusi tādas kategorijas turnīrā, kāds ir Uhaņā, šogad kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski uzvarot Dohā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-09-23 15:09, pirms 6 gadiem
Ko Tu tur Ābram pļūti par Pušpuri viņa jau daudzus gadus dzīvo Īrijā, un tāpēc arī startē zem Īrijas karoga. Bet grūdiens Tev varbūt, tikai gaterī.

     [+] [-]

, 2018-09-23 15:49, pirms 6 gadiem
Pavalstniecības maiņa ne vienmēr kaut ko dod - tu varētu startēt zem Izraēlas karoga, bet gudrāks vienalga nekļūsi

     [+] [-]

, 2018-09-23 21:18, pirms 6 gadiem
Skats laikam bija labs - 2 "bliezējas" vienā komandā