Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Esmu labi sagatavojies turnīriem Āzijā"

Gulbis: "Esmu labi sagatavojies turnīriem Āzijā"
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirms starta "Malaysian Open" turnīrā atzinis, ka zaudējums "US Open" savam treniņu partnerim Dominikam Tīmam bija emocionāli smags pārbaudījums, tomēr tagad latvietis ir ticis tam pāri un koncentrējas uz savu sniegumu.

26 gadus vecais Latvijas tenisa pirmais numurs Ernests Gulbis sarunā ar "The Star" atzina, ka vēlas, lai viņu vairāk pazīst pēc sasniegumiem tenisa laukumā, nevis ārpus tā: "Jūs saprotat, ka es nevaru izmainīt to, kāds esmu. Lai kur es nebūtu, vienmēr centos būt es pats, un tas izpaudās tā, ka runāju atklāti. Tagad vēlos būt atpazīstams savas spēlētprasmes un rezultātu dēļ."

Tāpat Gulbis atklāja, ka neveiksme "US Open" otrajā kārtā pret jauno austrieti Dominiku Tīmu latvietim nebija viegli pieņemama: "Manā karjerā ir bijuši gan kāpumi, gan kritumi – zaudējumu Dominikam man sākumā bija grūti pieņemt. Tagad gan esmu ticis tam pāri un paguvis aizvadīt dažus labus treniņus." Gulbis ar Tīmu ikdienā strādā pie viena trenera – austrieša Gintera Bresnika: "Ginteram ir būtiska loma manas karjeras atgriešanā pareizajās sliedēs. Tagad izbaudu ne tikai tenisa spēlēšanu, bet arī trenēšanos."

""Malaysian Open" un citus Āzijas tūres turnīrus gaidu ar nepacietību divu iemeslu dēļ – pagājušogad nevarēju piedalīties slimības dēļ un vēlos tikt pie ATP ranga punktiem. Pēc labas sagatavošanās ceru parādīt savu labāko sniegumu un varbūt pat kvalificēties sezonas finālam Londonā. Turklāt vēlos atkal spēkoties ar Rafaelu Nadalu. Nekad neesmu viņu uzvarējis, bet man ļoti patīk pret viņu spēlēt. Tas, kā viņš uzņem serves, man ir parocīgi," tuvākā nākotnē centās ielūkoties Gulbis.

Izmantotie resursi:
thestar.com | Toronto Star | Canada's largest...

     [+] [-]

, 2014-09-24 09:11, pirms 10 gadiem
Tad uz priekšu Ernest! Lai piepildās. Tagad Malaizijā vismaz jātiek finālā, kur visticamāk būs spēle ar Nisikori, kurš nav neuzvarams.