Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko pirmajā mačā Īstbornā iespējama tikšanās ar Kanepi

Ostapenko pirmajā mačā Īstbornā iespējama tikšanās ar Kanepi
Aļona Ostapenko
Foto: imago/Scanpix

Sestdien notika Īstbornas "Premier 700" turnīra izloze, kas abām Latvijas tenisistēm Aļonai Ostapenko un Anastasija Sevastovai skaidru atbildi par pirmajām pretiniecēm nedeva, bet aptuvena aina ir redzama.

Īstbornā ir lielāks zars nekā vairumā šīs kategorijas turnīru, dodot iespēju vairāk tenisistēm uzspēlēt uz zālāja seguma pēdējā turnīrā pirms Vimbldonas. Šeit no 1. kārtas brīvas visas 16 izsētās tenisistes, ieskaitot abas Latvijas spēlētājas.

Aļona Ostapenko Īstbornā spēlēs trešo gadu pēc kārtas. Pirmajos divos turnīros viņa zaudēja otrajā mačā – 2016. gadā tas notika 2. kārtā pret Dominiku Cibulkovu, bet 2017. gadā 3. kārtā pret Johannu Kontu, jo pērn Ostapenko bija starp izsētajām tenisistēm.

Arī tagad Ostapenko ir izsēta (piektais numurs) un 2. kārtā sacentīsies ar kādreizējo Igaunijas pirmo raketi Kaju Kanepi (#46) vai Japānas tenisisti Kurumi Naru (#100).

Anastasijai Sevastovai Īstbornas karjerā ir tikai viens mačs, to nospēlējot 2011. gadā, kad viņa 1. kārtas mačā zaudēja nākamajai Vimbldonas čempionei Petrai Kvitovai.

Ar 11. numuru izliktā Sevastova šoreiz pirmajā mačā 2. kārtā tiksies ar Kristīnu Pliškovu (#74) vai ranga 190. vietā esošo Lielbritānijas tenisisti Harietu Dārtu.

Īstbornā ar pirmajiem diviem numuriem izliktas Karolīna Vozņacki un Karolīna Pliškova, kuras pērn sacentās finālā, uzvaru gūstot Čehijas Karolīnai. Savainojuma dēļ dalību no turnīra atsauca "French Open" čempione un pasaules pirmā rakete Simona Halepa.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-23 15:31, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tad jau 101% zāģis gaidāms

2018.gada regresējošākā tenisiste visā WTA tūrē
Tas ka sevastovai nertīrākā wta uzvara pagājušajā spēlē, tevi neuztrauc? Bet ko var gribēt no tenisistes kas ir sliktākā formā par Marcinkēviču?
, 2018-06-23 16:06, pirms 6 gadiem
Kāds zin, kas ar Kanepi noticis ? Kādreiz bija laba tenisiste, tagad tikai "būda" vien palikusi. Ostapenko var zaudēt tikai sev
, 2018-06-23 21:25, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Tas ka sevastovai nertīrākā wta uzvara pagājušajā spēlē, tevi neuztrauc? Bet ko var gribēt no tenisistes kas ir sliktākā formā par Marcinkēviču?
Gudrs tu neesi! Tādas muļķības vienuviet!
, 2018-06-24 12:05, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Kāds zin, kas ar Kanepi noticis ? Kādreiz bija laba tenisiste, tagad tikai "būda" vien palikusi. Ostapenko var zaudēt tikai sev
Traumas vajā un gadi ar nestāv uz vietas. Un tik traki jau nemaz nav, pirms pāris gadiem Kaia bija ap 600to vietu rangā.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.