Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis trenējas ar iespējamo otrās kārtas pretinieku

Rolands Norietis
Rolands Norietis

Gulbis trenējas ar iespējamo otrās kārtas pretinieku
Ernests Gulbis treniņa laikā
Foto: Rolands Norietis, "Sporta Avīze"

Gatavojoties „French Open” pirmās kārtas mačam ar amerikāni Semu Kveriju, Ernests Gulbis šodien Parīzē aizvadīja stundu garu treniņu ar argentīnieti Agustinu Kaljeri. Ja Ernests pārspēs Kveriju, bet Kaleri pirmās kārtas mačā uzvarēs spāni Nikolasu Almagro, otrajā kārtā abi tiksies savā starpā.

Gulbja treniņam ar Kaljeri sākotnēji bija jāsākas plkst. 13.00 pēc vietējā laika, taču īsi pirms tam Parīzē sākās lietus un visu treniņu laukumi tika aizklāti. Vēlāk lietus mitējās un neilgi pirms trijiem pēcpusdienā tenisisti varēja doties laukumā. Tā kā šajā laikā korts bija rezervēts citiem spēlētājiem, Gulbim ar Kaljeri laukumu nācās dalīt ar horvātu Ivo Karloviču un serbu Ilju Bozoljaču.

Tenisā parasti nākamie pretinieki savā starpā netrenējas, taču iespējamība, ka otrajā kārtā savā starpā tiksies tieši Gulbis ar Kaljeri, tomēr nav pārāk liela. Lai tā notiktu, Gulbim jāpieveic Kverijs, bet Kaljeri jāuzvar sacensībās ar 31. numuru izliktais Almagro.

Piektdien Ernests izmēģināja arī „Roland Garros” stadiona otrā korta laukumu. Vēl nezinot, ka tieši uz tā tiks nozīmēts viņa mačs ar Kveriju, Ernests patrenējās ar francūzi Žiljēmu Rufēnu, kuram sacensību organizatori piešķīruši wild card. Kopā ar Latvijas tenisistu Parīzē ieradies arī treneris Nikijs Piličs.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-23 18:19, pirms 15 gadiem
Ceru ka visp uz otro kārtu tiks..

     [+] [-]

, 2009-05-23 18:23, pirms 15 gadiem
Nu vajag tikt otrajā kārtā, savādāk pavisam švaki, var atkrist uz apmēram 65. vietu rangā. Cerēsim uz uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-23 19:52, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: beidzot kadas zinjas par to kaa Gulbis trennejas un ir arii kads svaigs foto.. citadi vissu laiku tik baumas par to ko vins dara vai nedara..
Tas tomeer ir RG , tapeec jau jau arii vairs nau baumas

     [+] [-]

, 2009-05-23 22:36, pirms 15 gadiem
ja ar argentīnieti tiks 2. kārtā, nebūs sliktas šanses uzvarēt