Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča sasniedz desmito ITF finālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča sasniedz desmito ITF finālu
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča sestdien sasniedza karjeras desmito ITF vienspēļu finālu, līdz titula spēlei tiekot ITF 10 000 sacensībās Hēraklejā.

Ranga 486. vietā esošā Marcinkeviča pusfinālā ar rezultātu 6:4, 5:7, 6:1 uzveica turnīra otro raketi Šaneli Simondsu (#358) no DĀR. Diānai bija lieliska iespēja uzvarēt divos setos, taču otrajā no 5:2 zaudēti pieci geimi pēc kārtas.

Ar sesto numuru izliktās Marcinkevičas pretiniece finālā būs turnīra pirmā rakete Nastasja Barneta (#311) no Itālijas. Abām tā būs pirmā tikšanās.

Marcinkeviča, kura līdz šai nedēļai šosezon nevienā turnīrā nebija tikusi tālāk par ceturtdaļfinālu, ar fināla sasniegšanu nopelnījusi septiņus reitinga punktus. Panākums finālā ļautu iegūt 12. Turnīrs Hēraklejā notiek uz "hard" seguma.

Marcinkevičai svētdien būs 10. ITF vienspēļu fināls, bilance iepriekšējos deviņos ir 4-5. Diāna pēdējoreiz finālā spēlēja 2014. gada oktobrī, kad kļuva par čempioni ITF 25 000 līmeņa turnīrā Viktorijā, Meksikā.

     [+] [-]

, 2016-04-23 15:18, pirms 8 gadiem
Bus Libietis savu padomu iedevis Griekijaa abiem esot.Joks bet nu nav brinums,jo diezvai abiem ir treneri kas liidzi braukaa.