Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Podžus zaudē sezonas pirmajā pusfinālā

Podžus zaudē sezonas pirmajā pusfinālā
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Mārtiņš Podžus (ATP 612.) sestdien Šarmelšeihas ITF M15 pusfinālā ar 4:6, 6:4, 2:6 piekāpās ATP rangā neesošajam Zviedrijas tenisistam Filipam Bergevi.

Podžus skandināvu pretinieku spēja nobreikot tikai vienreiz, to paveicot 2. seta pēdējā geimā. Tas arī bija vienīgais geims, kurā Mārtiņam bija breikbumbas (1/2).

Bergevi šobrīd ATP rangā vairs neatrodas, bet viņa rekords ir 669. vieta, kas sasniegta pagājušā gada novembrī. Savukārt ITF rangā zviedram ir 353. vieta. Bergevi šodien otro reizi sasniedza "Futures" vienspēļu finālu (0-1).

Podžus sestdien pabeidza sezonas pirmo izbraukumu, kura ietvaros pavadīja trīs nedēļas M15 jeb mazākajos "Futures" turnīros Šarmelšeihā uz "hard" seguma. Viņš pirmajās divās nedēļās zaudēja 2. kārtā, bet trešajā turnīrā ar tikšanu līdz pusfinālam ieguva 30 ITF punktus. Podžus ITF rangā ir 129. vietā.

Sākot ar šo sezonu, ATP punktus var nopelnīt tikai M25 turnīros, turklāt tajos nepieciešams sasniegt pusfinālu vai finālu (atkarībā no turnīra līmeņa). Mārtiņa kontā šobrīd vēl ir trīs ATP punkti, kurus viņš zaudēs 1. aprīlī.


Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.