Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Dabrovski Francijā sezonas otrais pusfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Dabrovski Francijā sezonas otrais pusfināls
Aļona Ostapenko un Gabriela Dabrovski. Foto: EPA/Scanpix

Ar otro numuru izsētais Aļonas Ostapenko un Gabrielas Dabrovski duets Strasbūras WTA "International" kategorijas turnīra ceturtdaļfinālā ar 7:5, 6:1 uzvarēja Japānas pāri Nao Hibino/Makoto Ninomija.

Latvijas un Kanādas komanda tikai 69 minūtes ilgušajā cīņā vienreiz zaudēja savas serves geimā, tam notiekot 1. seta trešajā geimā, pēc kura viņas neilgi bija iedzinējos ar breiku – tas atspēlēts jau pirmajā mēģinājumā.

Pusfināla sasniegšana dod 110 reitinga punktus, nākamās pretinieces būs zināmas trešdien, kad Ostapenko spēlēs vienspēļu turnīra 2. kārtas maču pret Nīderlandes tenisisti Kiki Bertensu (#8).

Ostapenko un Dabrovski, kurām rangā attiecīgi 19. un 8. vieta, Strasbūrā izsētas ar otro numuru, bet pirmais ir ASV un Nīderlandes duetam Nikola Melikāra/Demi Shūrsa (13. un 11. vieta).

Ostapenko un Dabrovski vismaz līdz pusfinālam tikušas četros no deviņiem kopā spēlētājiem turnīriem. Šogad tas noticis otro reizi, pirmā bija februārī Dohā, kur viņas sasniedza "Premier 5" turnīra finālu.

     [+] [-]

, 2020-09-22 16:12, pirms 4 gadiem
Malaces!!!