Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pamatturnīru sasniedz arī Marcinkeviča

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pamatturnīru sasniedz arī Marcinkeviča
Diāna Marcinkeviča
Foto: www.katowiceopen.pl

Gruzijas pilsētas Telavi ITF 25 000 sērijas vienspēļu tenisa turnīra pamatsacensības sasniegusi Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča. Kvalifikācijas sacensībās Diāna guva divas pārliecinošas uzvaras, kopā zaudējot tikai četrus geimus.

Šonedēļ starptautiskajos sieviešu tenisa turnīros startē četras Latvijas sportistes, par Anastasijas Sevastovas, Līgas Dekmeijeres un Aļinas Jerjominas panākumiem jau ziņojām, bet Gruzijas pilsētā Telavi cīnās ari Diāna Marcinkeviča, turklāt pagaidām ļoti sekmīgi.

WTA vienspēļu rangā Diāna pašlaik ieņem 631. vietu, bet dubultspēlēs 565. pozīciju, kas ir sportistes labākie sasniegumi, bet Gruzijā šīs vietas Diāna cer uzlabot. Vienspēļu turnīrs viņai bija jāsāk no kvalifikācijas, kurā viņa tika izlikta ar pirmo numuru.. Nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ kvalifikācijas turnīrs gan vēl nav pabeigts pavisam, tomēr mūsu tenisiste vakar paspēja aizvadīt abas cīņas. Vispirms ar 6:0, 6:0 tika sakauta mājiniece Teona Tatišvili (6:0, 6:0), bet pēc tam ar 6:2, 6:2 pieveikta arī vāciete Nina Velnica. Jāpiebilst, ka neviena no šim sportistēm WTA rangā pašlaik neatrodas. Par kvalifikācijas pārvarēšanu Diāna jau ieguvusi vienu reitinga punktu, bet to bagāžu centīsies papildināt arī pamatsacensībās. Pirmās kārtas pretiniece gan vēl nav zināma, jo nav noskaidrotas visas kvalifikācijas uzvarētājas.

Šodien Marcinkeviča gan neiztiks bez cīņām, ja atļaus laika apstākļi, tad Diāna aizvadīs dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli. Šajā turnīrā viņas pāriniece ir itāliete Vivjena Vjerina, bet pirmās kārtas pretinieces Reka Luka Jani (Ungārija) un Tadeja Majeriča (Slovēnija).

Izmantotie resursi:
tenniseurope.org

     [+] [-]

, 2009-09-22 11:45, pirms 15 gadiem
Diāna patiešām strauji progresē un priecē, ņemot vērā cik viņa vēl jauna, izskatās, ka vismaz sievietēm vienspēļu konkurencē būs 2, kas ir simtniekā vai tuvu tam, žēl tikai ka vīriešiem nav līdzīgi.

Malacis, Diāna!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja