Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Nedēļas sākumā nedomāju, ka sanāks uzvarēt"

Rolands Eliņš

Sevastova: "Nedēļas sākumā nedomāju, ka sanāks uzvarēt"
Anastasija Sevastova
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc uzvaras WTA turnīrā Bukarestē, Rumānijā, sarunā ar medijiem pauda prieku par panākumu un norādīja, ka pēc turnīra pirmā mača viņai nelikās, ka viss beigās izdosies tik veiksmīgi.

„Jūtos ļoti priecīgi,” pēc uzvaras finālspēlē medijiem teica Anastasija Sevastova. „Man nepieciešams laiciņš, lai šo titulu izbaudītu. Vienmēr notiek šādi – viss notiek ļoti ātri un jau jādodas prom uz nākamo turnīru. Bet es esmu ļoti priecīga.”

„Nedēļas sākumā es nedomāju, ka man sanāks uzvarēt, jo man bija ļoti sarežģīts pirmais mačs,” sacīja Sevastova. „Es gandrīz izstājos no turnīra jau pirmajā spēlē. Bet pēc tam es sāku spēlēt no mača uz maču, un beigās finālā aizvadīju vienu no savām labākajām spēlē šeit.”

Savā uzrunā pēc spēles Sevastova izteica cieņu savai pretiniecei Petrai Martičai, kuru viņa pazīst jau ilgāku laiku, un Sevastova pauda viedokli, ka Martiča spēlēs vēl vairākos WTA līmeņa finālos.

„Spēlēju šajā turnīrā Bukarestē jau trešo gadu pēc kārtas, tas ir lielisks turnīrs, man šeit ļoti patīk. Paldies visiem, kas piedalījās tā organizēšanā,” sacīja Sevastova. „Paldies arī tev, Ronij (Sevastovas treneris). Mums šogad bijuši grūti brīži, bet... Lai nu kā, paldies arī klātesošajiem līdzjutējiem, es patiešām izbaudīju šo turnīru.”


Izmantotie resursi:
Sevastova wears down Martic for Bucharest title...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 00:02, pirms 6 gadiem
humble

  +8 [+] [-]

, 2018-07-23 00:12, pirms 6 gadiem
Prieks ka ieguva titulu un varbūt dos vēl lielāku pārliecību ka var mēģināt kāpt rangā daudz augstāk. Sevastovai smags grafiks-laikam 4 turnīri pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 09:32, pirms 6 gadiem
cik bija to zemāka ranga WTA turnīri, par kuriem dod punktus top20 spēlētājām?...cik atceros, tad nevar visu sezonu tusēt pa International līmeni

  +1 [+] [-]

, 2018-07-23 10:49, pirms 6 gadiem
Ha, kas tur viņai ar Roniju par problēmām? Un cerams Nastja nomainīs savu mocekles sejas izteiksmi!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-23 15:10, pirms 6 gadiem
Ha, gribētu zināt, kad Alpaville savu dzīvniecisko ģīmi nomainīs uz cilvēcisko!
P.s. Bērziņam laikam jau trūkst vārdu, kā pateikt, ka Nastja jau no paša turnīra sākuma pati jau vēl nebija īsti labā formā!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-24 09:35, pirms 6 gadiem
nu ļoti slikti... piedalīties turnīrā ar šādu domu! Tev jāstartē tikai ar vienīgo apņēmību- es nāku, lai iznīcinātu ikvienu šķērsli savā ceļā.. arī savas šaubas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja