Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova zaudē Vimbldonas dubultspēļu kvalifikācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova zaudē Vimbldonas dubultspēļu kvalifikācijā
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova, spēlējot kopā ar Lihtenšteinas tenisisti Stefāniju Fogtu, trešdienas vakarā zaudēja Vimbldonas kvalifikācijas turnīra 1. kārtā, ar 2:6, 4:6 piekāpjoties Ķīnas komandai Čžaosuana Jana/Kailina Čžana.

Sevastovai zaudējums Vimbldonas dubultspēļu kvalifikācijā

Vimbldona no pārējiem trim "Grand Slam" turnīriem atšķiras ar vairākām lietām. Viena no tām ir dubultspēļu kvalifikācijas turnīri. Tajos nepieciešams gūt divas uzvaras. Sevastova ar pārinieci aizķērās jau aiz pirmās barjeras.

Kamēr Sevastova vienspēļu turnīrā ir garantējusi vietu pamatturnīrā, viņas pāriniecei Fogtai nav atbilstošas meistarības. Viņa spēlēja kvalifikācijā, kur šodien 2. kārtas mačā smagā cīņā zaudēja Jekaterinai Aleksandrovai – 4:6, 6:4, 12:14. Tikai pusotru stundu pēc smagās cīņas viņai bija jāspēlē dubultspēle kopā ar Sevastovu. Abas zaudēja pārliecinoši. Vienīgais breiks iegūts 1. setā pie rezultāta 1:4, bet 2. setā iespēju nebija.

Sevastova Vimbldonā divreiz spēlējusi dubultspēļu pamatsacensībās, abos gadījumos (2010-11) zaudējot jau 1. kārtā. Tāds pats rezultāts viņai arī trijos vienspēļu turnīros (2009-11).

Aļonai Ostapenko ir garantēta vieta dubultspēļu pamatturnīrā, kur viņa piedalīsies kopā ar amerikānieti Kristīnu Makheilu, nevis Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu, ar kuru kopā spēlēja gada pirmajos divos "Grand Slam" turnīros.

Marcinkeviča iekļūst pusfinālā, Kazijevs neizmanto iespējas

Diāna Marcinkeviča šodien Lencerhaidē sāka ITF 25 000 dubultspēļu turnīru, kurā piedalās kopā ar Slovēnijas tenisisti Dalilu Jakupoviču. Viņas izliktas ar trešo numuru un no 1. kārtas bija brīvas, bet 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 6:1, 6:1 sagrāva Itālijas un Šveices komandu Džordžija Breščija un Nina Štadlere. Pusfinālā jātiekas ar turnīra otro duetu Tadeja Majeriča/Aleksandrina Najdenova (Slovēnija/Bulgārija). Viņas vēl nav nospēlējušas nevienu maču, izlaižot ne vien 1. kārtu, bet arī otro, jo pretinieces atteicās no cīņas.

Tulsā pirmo "Futures" turnīru kopš 2013. gada oktobra nospēlēja Artūrs Kazijevs, kurš "Futures 25 000" sērijas sacensībās uz "hard" seguma izgāja kvalifikāciju, bet pamatturnīra 1. kārtas mačā favorīta statusā divos setos ar 2:6, 6:7(5) zaudēja "wild card" ieguvušajam amerikānim Kristoferam Jubenksam (arī nav rangā). Kazijevs abos setos nenoturēja breika pārsvaru. 1. setā viņš no 2:0 zaudēja sešus geimus pēc kārtas, bet 2. setā bija priekšā ar 5:3, vēlāk nespējot izservēt setu un zaudējot taibreikā.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-23 07:29, pirms 8 gadiem
Būs vairāk spēka veltīt vienspēlēm.

     [+] [-]

, 2016-06-23 08:40, pirms 8 gadiem
Šogad bez mūsejiem?