Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei viegla uzvara sezonas pirmajā mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei viegla uzvara sezonas pirmajā mačā
Daniela Vismane. Foto: Sergio Llamera

Pasaules tenisa tūres W15 turnīrā Štutgartē sezonu ar graujošu uzvaru sāka Latvijas ceturtā rakete Daniela Vismane (WTA 640.), kura 1. kārtas mačā ar 6:2, 6:2 uzvarēja Čehijas tenisisti Vivianu Juhasovu (WTA 648.).

Vismane 73 minūtes ilgušajā mačā vienreiz zaudēja savas serves geimā, spējot atspēlēt septiņas no astoņām breikbumbām, bet pati izmantoja piecas no deviņām iespējām. Viņai bija gan viens eiss, gan viena dubultkļūda.

Daniela 2. kārtā tiksies ar divus gadus jaunāko Francijas tenisisti Obani Drogē (16), kura pašreiz rangā neatrodas, bet viņas rekords ir 969. vieta.

Sākot ar šo sezonu, W15 turnīros (agrāk zināmi kā ITF 15 000) vairs netiek piešķirti WTA reitinga punkti, tā vietā saņemot ITF punktus. Vismane ar vienas kārtas pārvarēšanu Vācijā ieguvusi četrus punktus.

Vismanei pirms Latvijas un Slovākijas "Fed Cup" Pasaules otrās grupas mača, kas 9. un 10. februārī notiks Rīgā, plānoti divi W15 turnīri uz dažādiem segumiem – šonedēļ Štutgartē uz "hard" telpu apstākļos un nākamajā nedēļā Antaljā uz māla ārā.