Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei divas uzvaras Indijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei divas uzvaras Indijā
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere sekmīgi iesākusi ITF 25 000 sērijas tenisa turnīru Indijas pilsētā Punē. Vakar viņa pārvarēja pirmo kārtu vienspēļu sacensībās, bet šodien iekļuva ceturtdaļfinālā dubultspēlēs.

Ziemassvētku nedēļā Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere devusies uz Indiju, kur Punes pilsētā piedalās ITF 25 000 sērijas turnīrā. Kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs Līgai uzreiz izdevās tikt pamatturnīra dalībnieču vidū, turklāt abos turnīros jau gūts pa uzvarai.

Vakar Dekmeijerei bija spēlē vienspēļu sacensībās. WTA vienspēļu ranga 698. vietu ieņemošā latviete tikās ar Taivānas pārstāvi Tin-Feju Juanu (WTA 911.) un apspēlēja trīs setos – 6:4, 1:6, 6:4. Par uzvaru Līga nopelnījusi astoņus reitinga punktus, bet 2.kārtā tiksies ar sacensību galveno favorīti, serbieti Bojanu Jovanovski (WTA 80.).

Dubultspēļu turnīrā Līga spēlē duetā ar Lielbritānijas pārstāvi Emīliju Vebliju Smitu. Abu duets ir izlikts ar 2.numuru un pirmās kārtas cīņā pārliecinoši tika galā ar mājinieču duetu Šentala Gutama un Kira Šrofa – 6:2, 6:2. Par ceturtdaļfināla sasniegšanu abas tenisistes ieguvušas pa 14 reitinga punktiem, bet nākamajā mačā tiksies ar vēl vienu Indijas duetu – Rušmi Čakravarti/Pojašreja Venkateša.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page