Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Jerjomina tuvu pamatsacensībām Kanādā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Jerjomina tuvu pamatsacensībām Kanādā
Līga Dekmeijere

Uzvaras Kanādas pilsētas Segenejas ITF 50 000 vienspēļu turnīra kvalifikācijā aizvadītajā naktī guvušas Latvijas sportistes Līga Dekmeijere un Aļina Jerjomina. Lai iekļūtu pamatturnīrā abām gan jāuzvar vēl pa vienam mačam.

Šonedēļ ITF tūrē tiek aizvadīts ļoti daudz turnīru, bet Segenejā (Kanāda) startē pat divas mūsu sportistes, pieredzējusī Līga Dekmeijere un jaunā Aļina Jerjomina. Abas WTA vienspēļu rangā pašlaik ieņem vietas devītajā simtā, kas šīs ITF 50 000 sērijas sacensības lika uzsākt no kvalifikācijas. Līga (WTA 842.) tika izlikta ar 4. numuru un otrās kārtas mačā (pirmā viņai bija brīva) ar 7:5, 6:2 pieveica krievieti Niku Kuharčuku. Izšķirošajā mačā par iekļūšanu pamatturnīrā Dekmeijere spēkosies ar kanādieti Danielu Kovello (WTA 1088.).

Tikmēr Jerjomina (WTA 892.) kvalifikācijā izlikta ar 7. numuru un tāpat kā Dekmeijere pirmajā kārtā bija brīva. Otrās kārtas cīņā viņa ar 6:3, 6:4 pārspēja brazīlieti Isabelu Miro (WTA 1070.), bet nākamā viņas pretiniece būs „US Open” junioru čempione Hetere Vatsone no Lielbritānijas, kurai WTA rangā šonedēļ 736. pozīcija. Par otrās kārtas pārvarēšanu abas sportistes ieguvušas jau četrus reitinga punktus.

ITF turnīrā šonedēļ spēlēs arī Diāna Marcinkeviča. Viņa devusies uz Gruzijas pilsētu Telavi, kur arī risinās 25 000 sērijas sacensības. Arī Diānai turnīrs jāsāk no kvalifikācijas, kurā viņa ir galvenā favorīte. Pirmajā kārtā viņas pretiniece būs mājiniece Teona Tatišvili.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 07:59, pirms 15 gadiem
Cerēsim ka arī uzvarēs un tiks pamatsacensībās!