Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums ITF ceturtdaļfinālā Portugālē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai zaudējums ITF ceturtdaļfinālā Portugālē
Diāna Marcinkeviča. Foto: Tobias Froehlich

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 221.) piektdien Figeiras da Fošas ITF W25+H turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 0:6, 6:2, 0:6 piekāpās Norvēģijas pirmajai raketei Ulrikei Eikeri (WTA 300.).

Diāna Skandināvijas tenisisti graujoši ar 6:3, 6:3 uzvarēja abu vienīgajā iepriekšējā tikšanās reizē 2012. gadā uz māla seguma "Fed Cup" cīņā Ēģiptē, bet šodien Portugālē uz "hard" seguma uzvarēja tikai divos no 10 geimiem ar savu servi.

Marcinkeviča Figeirā da Fošā bija izlikta ar pirmo numuru un, tiekot līdz ceturtdaļfinālam, nopelnīja 11 reitinga punktus.

Marcinkevičai šosezon ir 1-3 bilance ceturtdaļfinālu mačos. Viņa vienīgo reizi tālāk tika jūnija sākumā W60 turnīrā Brešā, kura Diānai ar fināla sasniegšanu bija sezonas labākais rezultāts.

Diānai nākamais turnīrs plānots jaunnedēļ Francijas pilsētā Perigē, kur notiks W25 kategorijas turnīrs uz māla seguma. Tur spēlēt plānojusi arī Latvijas ceturtā rakete Daniela Vismane (WTA 499.), kurai būs jāsāk no kvalifikācijas.

     [+] [-]

, 2019-06-22 08:56, pirms 5 gadiem
Rezultāts gan jocīgs!