Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastovai otrais mačs Maljorkā

Sevastovai otrais mačs Maljorkā
Anastasija Sevastova
Foto: imago/Scanpix

Maljorkas WTA "International" turnīra čempione Anastasija Sevastova (#20) šodien plkst. 17:30 otrās kārtas mačā tiksies ar ranga 140. vietā esošo Vācijas tenisisti Antoniju Lotneri.

Lotnerei bija sekmīga junioru karjera, reitingā sasniedzot 3. vietu, kas bija iespējams, pateicoties labiem rezultātiem "Grand Slam" turnīros. Viņa visos četros lielajos turnīros tika vismaz līdz ceturtdaļfinālam, sasniedza kopumā četrus pusfinālus un vienreiz spēlēja finālā, 2013. gadā "French Open" zaudējot Belindai Benčičai.

Antonija pieaugušo līmenī rangā vēl nav tikusi līdz simtniekam, kas nepilnu 22 gadu vecumā (dzimšanas diena augustā) nav cerīga situācija. Lotneres šobrīd ieņemtā 140. vieta ir vienu pozīciju zem pagājušā gada jūlijā sasniegtā rekorda.

Lotnere uzvarējusi septiņos ITF vienspēļu turnīros, bet WTA līmenī sakrātas tikai septiņas uzvaras. Viņai ir divi "International" turnīru ceturtdaļfināli – 2017. gadā Gštādē uz māla un pagājušajā nedēļā Hertogenbošā uz zālāja.

Šī seguma sakarā jāizceļ Lotneres Top 20 statistika. Viņa abas uzvaras pret divdesmitnieka tenisistēm guvusi tieši uz zālāja. Pagājušajā gadā Hertogenbošā pieveikta tolaik 6. vietā bijusī Dominika Cibulkova (7:5, 2:6, 6:4), bet šogad Nīderlandē apspēlēta 15. rakete Elīze Mertensa (7:5, 6:3).

1.85 metrus garās Vācijas tenisistes lielākais ierocis ir viņas jaudīgā serve, ar šo sitienu regulāri gūstot daudz vieglu punktu. Tādam augumam ir arī negatīvā puse – ātruma trūkums. Sevastovai šodien būs iespēja spēlēt pret lēnu tenisisti, pret kuru varēs izmantot saīsinātos sitienus.

Lotnere Maljorkas turnīru sāka kvalifikācijā, tāpēc jau ir uzvarējusi trīs mačos. Visvieglākā uzvara gūta pamatturnīrā, kur 1. kārtas mačā ar 6:4, 6:0 pieveikta Aleksandra Sasnoviča.

Sevastovai šogad ir 1-2 statistika pret otrā simta tenisistēm. Šajā sakarā jānorāda, ka viens no zaudējumiem bija martā Maiami pret Viktoriju Azarenku, kuras meistarības līmenis neatbilst viņas pašreizējam reitingam, bet otrais zaudējums bija pavisam nesen – "French Open" pret Marianu Duki-Marinjo.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-21 10:56, pirms 6 gadiem
Jākoncentrējas maksimāli, Sevai ik pa laikam izdodas zaudēt ņemamām spēlētājām.
, 2018-06-21 11:33, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: lai Latvijas pirmajai raketei veicas!
Kapēc tikai pirmajai raketei? Lai arī Latvijas otrajai raketei, Sevastovai, veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-21 11:58, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: Latvijas pirmā rakete ir Sevastova
nu nez vecais, tu kaut ko jauc.

Ostapenka 12
Ševastova 20

Laikam jau esi aizmirsis, ka Ostapenko ir uzvarējusi GS, un visai droši, ka uzvarēs vēl kādu pārīti, kamēr Ševai vēl maksimums 2 gadi būs šāda forma, un GS, teiksim godīgi, uzvarēt viņai praktiski nav iespējams.

Jā, mazliet stabilāk spēlē viņa, bet es augstāk vērtēju uzvaras GS nevis, stabilu spēli.
, 2018-06-21 11:59, pirms 6 gadiem
ā un šodien es domāju tai Lottnerei viņa pagrūdīs....diemžēl.
, 2018-06-21 12:09, pirms 6 gadiem
Sevai ir labas izredzes tikt līdz finālam, Kerbere viņas zarā zaudēja.
Iespējamais fināls Garsija- Sevastova.
Es arī uzskatu, ka Sevastova ir mūsu labākā, stabilākā spēlētāja, kas labāko tenisistu apritē ir jau vairākus gadus.
Ostapenko bija viena spilgta uzvara, bet sava varēšana, jāpierāda turpmāk. Vieta reitingā ātri mainās, te spēlētājs ir 10, te jau 100 otrā galā, vai pat vēl tālāk kā Gulbis.
, 2018-06-21 12:23, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: lai Latvijas pirmajai raketei veicas!
Tev gan vecais ir paranoja...
Ar s5abilu vidēju spēli var tikai pa vidu vilkties, betviena spilgta uzvara ieved vēsturē... tā kā skaties reitingu..
, 2018-06-21 12:31, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Sevai ir labas izredzes tikt līdz finālam, Kerbere viņas zarā zaudēja.
Iespējamais fināls Garsija- Sevastova.
Es arī uzskatu, ka Sevastova ir mūsu labākā, stabilākā spēlētāja, kas labāko tenisistu apritē ir jau vairākus gadus.
Ostapenko bija viena spilgta uzvara, bet sava varēšana, jāpierāda turpmāk. Vieta reitingā ātri mainās, te spēlētājs ir 10, te jau 100 otrā galā, vai pat vēl tālāk kā Gulbis.
Labāk paskaties cik katra ir nopelnījusi un tad jau viss būs skaidrs!
, 2018-06-21 19:10, pirms 6 gadiem
Pirmo setu zaudē 1:6,nākamo vinnē 6:3,trešajā 3:0 spēcīgi
, 2018-06-21 19:31, pirms 6 gadiem
Super, well done Sevastova
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.