Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sinjakova zaudē ceturtdaļfinālā

Ostapenko un Sinjakova zaudē ceturtdaļfinālā
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Aļonai Ostapenko kopā ar čehieti Kateržinu Sinjakovu, kura ir dubultspēļu ranga līdere, neizdevās favorītu statusā uzvarēt Dubaijas "Premier 5" turnīra ceturtdaļfinālā, kur viņas ar 6:1, 3:6, 8:10 zaudēja Spānijas un ASV pārim Lara Aruabarena/Keitlina Kristiana.

Neizsētās Aruabarena un Kristiana, kurām rangā ir attiecīgi 37. un 44. vieta, vakar 2. kārtas mačā ar 6:4, 1:6, 10:5 pārsteidza ar pirmo numuru izlikto Timejas Babošas un Kristinas Mladenovičas duetu. Tikmēr Ostapenko un Sinjakova 2. kārtas posmu izlaida, jo no mača atteicās Džīnijas Bušāras un Sofijas Keninas duets.

Ar sesto numuru izliktās Ostapenko un Sinjakova šodien mača kontroli zaudēja 2. seta vidū, kad no 3:2 zaudēja četros geimos pēc kārtas. Viņas supertaibreikā atspēlējās no 2:6 un panāca izlīdzinājumu 7:7, tomēr uzvarēt nebija pa spēkam.

Ostapenko šobrīd rangā ir 66. vietā, pēc 900 punktu zaudēšanas no pagājušā gada Dohas "Premier 5" turnīra piedzīvojot lielu kritienu no 37. vietas. Dubaijā sasniedzot ceturtdaļfinālu, viņa nopelnīja 190 reitinga punktus.

Sinjakova ir pašreizējā ranga līdere, viņa pagājušajā sezonā ar savu pastāvīgo pārinieci Barboru Krejčikovu uzvarēja divos "Grand Slam" turnīros – "French Open" un Vimbldonā.

Ostapenko ar gadu vecāko Sinjakovu vairākas reizes kopā spēlēja junioru turnīros un ieguva vienu titulu (2011. gadā Prāgā), bet WTA līmenī viņai šonedēļ bija pirmais turnīrs kopā ar Sinjakovu.

Podžus sasniedz sezonas pirmo ceturtdaļfinālu

ATP ranga 612. vietā esošais Mārtiņš Podžus Šarmelšeihas ITF M15 turnīra 2. kārtas mačā 59 minūtēs ar 6:3, 6:2 sagrāva pagājušajā sezonā iepazīto Serbijas tenisistu Marko Miladinoviču (ATP 562.), kurš decembrī nosvinēja 18. dzimšanas dienu.

Podžus ar viņu 2018. gadā augusta beigās un septembra sākumā divreiz sacentās māla seguma turnīros Serbijā. Podžus Miladinovičam 0:6, 2:6 zaudēja Novisadas pusfinālā, bet nākamajā nedēļā ar 6:2, 7:6(2) revanšējās Suboticas finālā.

Šarmelšeihas turnīrs notiek uz "hard" seguma. Podžus ar tikšanu ceturtdaļfinālā nopelnīja 12 ITF punktus. Mārtiņš Ēgiptē spēlē trešo nedēļu pēc kārtas. Viņš pirmajās divās nedēļās zaudēja 2. kārtā.

Bartonei dubultspēļu pusfināls ITF debijā

16 gadus vecā Kamilla Bartone savā pirmajā ITF dubultspēļu turnīrā iekļuva pusfinālā, kad kopā ar 18 gadus veco turcieti Selīnu Ovunču Antaljas ITF W15 ceturtdaļfinālā ar 3:6, 6:1, 11:9 pieveica ar trešo numuru izlikto Vācijas un Beļģijas pāri Liza Matvijenko/Elīeza Vanlangendonka. Antaljas turnīrs notiek uz māla seguma, pusfināla sasniegšana dod 30 ITF punktus.


, 2019-02-21 20:18, pirms 5 gadiem
Ar muguriņu viss kārtībā ? Jeb tā sāk sāpēt,kad neiet spēle...
, 2019-02-21 21:12, pirms 5 gadiem
Sen zināms fakts ka pat pasaules labākā dubultspēļu spēlētāja nevar uzvarēt maču vienatnē.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

Vismane sasniedz W35 ceturtdaļfinālu Spānijā

Katalonijas pilsētā Terasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/8 finālā uzvarēja Jekaterinu Reingoldu - 6:2, 7:6(3).
Darja Semeņistaja. Foto: openblslimoges.fr
3

Antaljas "čelendžerī" Semeņistaja sāk ar uzvaru

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā sācies "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja pārspēja pirmajā kārtā pārspēja francūzieti Karolu Monē - 6:0, 6:3.