Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Melburnā arī dubultspēlēs neveiksme pirmajā cīņā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Melburnā arī dubultspēlēs neveiksme pirmajā cīņā
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko ceturtdien ar zaudējumu debitēja "Grand Slam" dubultspēlēs, kopā ar Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu piekāpjoties turnīra 15. duetam Jifana Su/Saisaja Čžena – 4:6, 3:6.

Ostapenko un Putinceva abos setos bija vadībā, pārsvaru iegūstot ar agresīvu tenisu, taču turpinājumā pietrūka precizitātes, kā arī bija ļoti labi redzama Ķīnas komandas labāka sadarbība un sapratne kortā.

Atgādinām, ka Aļona arī vienspēlēs zaudēja 1. kārtā, toreiz gan viņa bija favorītes statusā un atradās ļoti tuvu uzvarai, taču ar seta un 4:0 pārsvaru pamanījās zaudēt Taivānas tenisistei Sūvejai Šejai. Tikmēr viņas pāriniece Putinceva Melburnā ir uzveikusi Karolīnu Vozņacki un tikusi līdz 3. kārtai.

Ostapenko atgriezīsies Eiropā, kur februāra sākumā Izraēlā palīdzēs Latvijas izlasei Federācijas kausa cīņās.

Līdz ar Ostapenko zaudējumu Latvijai "Australian Open" ir beidzies. Atgādinām, ka Ernests Gulbis vienspēlēs zaudēja jau 1. kārtā, bet Anastasija Sevastova no kvalifikācijas tika līdz 2. kārtai.

     [+] [-]

, 2016-01-21 11:28, pirms 8 gadiem
Turnīrs mūsejiem bez pozitīviem pārsteigumiem. Katrs nospēlēja savu spēju robežās.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-21 11:40, pirms 8 gadiem
aizermans rakstīja: Turnīrs mūsejiem bez pozitīviem pārsteigumiem. Katrs nospēlēja savu spēju robežās.
Piekrītu. Nākotnē ceram kādreiz uz liktenīgu sagadīšanos un pozitīviem pārsteigumiem.