Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Dabrovski ar uzvaru supertaibreikā sasniedz Strasbūras ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Dabrovski ar uzvaru supertaibreikā sasniedz Strasbūras ceturtdaļfinālu
Gabriela Dabrovski un Aļona Ostapenko. Foto: Zuma Press/Scanpix

Aļona Ostapenko svētdien kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski pārvarēja Strasbūras WTA "International" sērijas turnīra pirmo kārtu, kur ar 6:2, 3:6, 10:5 uzvarēja ASV un Meksikas pāri Keitlina Kristiana/Džuliana Olmosa.

Ostapenko un Dabrovski, kurām rangā attiecīgi 19. un 8. vieta, Strasbūrā izsētas ar otro numuru, bet pirmais ir ASV un Nīderlandes duetam Nikola Melikāra/Demi Shūrsa (13. un 11. vieta).

Iekļūstot 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā, nopelnīti 60 reitinga punkti. Ostapenko un Dabrovski šogad vismaz līdz ceturtdaļfinālam tikušas trijos no četriem turnīriem – "Australian Open" ceturtdaļfināls, Dohā fināls, bet Romā zaudējums 2. kārtā jeb šajā gadījumā pirmajā mačā.

Svētdien Francijā gūtā uzvara ir Ostapenko un Dabrovski komandas 20. panākums, devīto reizi spēlējot vienā duetā. Viņu labākais rezultāts ir tituls 2018. gadā "Premier 5" turnīrā Dohā. Aļona ar Kanādas tenisisti kopā spēlēs arī pēc septiņām dienām startējošajā "French Open".